Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Luckasta si tiiiiii, takav sam i jaaaaaaaa, zato sam te dušo zavoleo jaaaaa :))
Dosta bre!
Da li ti se svidja ovaj kraljevski dvorski ljubimac? Zvao bi se Milisav.
http://www.navidiku.rs/magazin/wp-content/uploads/2010/06/crna_macka.jpg
:)))
Mhm crni macan...može!
Drago mi je sto ti se dopada, ali ja sam pitala Njegovo Visocanstvo. :)
Ma on nema pojma.Usvaja se mačor!
Svidja mi se, Kraljice moja najdraža.
Milisav it iz!
Kako je moja Kraljica danas?
Gamby, ovo je tema za smaknuće, a ne za ašikovanje. Ili nekog smakni ili se prebacuj na PVT. :)
Divno, spremna za jos jedan naporan dan u Kraljevini! Drago mi je sto ti se Milisav svideo.
Nadam se da je i moj Kralj oran, kao sto je bio i do sada. :)
Evo baš završavam neke poslove... Nije lako biti Kralj :)
Sa velikom moći dolazi i velika odgovornost... Mada, to bi bio Spajdermen :)
Lalabaj je u pravu, ali ne i za asikovanje.
Luli, valjda kraljevski supruznici mogu bar na dvoru to ciniti! Uostalom, jesi li rekla:
:))
Smaknuti nekog moramo ili bar da razmotrimo to, a koliko vec u zoru sutra...
Neki se nisu poneli kako dolikuje casnom boravku ovde, ali su se posle povukli. Bar neko sudjenje ili mucenje. Treba razmisliti.
Sve je to ok golupčići, samo obratite pažnju na naslov teme i na prvi post. :)))
Nego, koja da mećemo na giljotinu? :)
Javite mi kad se vratim, odoh da se posavetujem nešto sa Kraljicom.
Posluga, vino i dve čaše i Kraljičinu sobu!
Takav je nas zivot! Dok se Dzelat izlezava na nekoj plazi, narod umesto da trazi kolaca, kao sav normalan narod, on 'oce glave! Jedino gas da uvezemo od ovih Rusa... Za komoru. Mada to ne zvuci monarhisticki.
A baš sam nešto raspoložen za pogubljenje nekih nevernika. :)
Dragi, samo ti napravi spisak, vratice se onaj lezilebovic jednog dana! :)
I ako te zelja bude prosla, ja cu te podsetiti! I meni je to mrsko, ali bih volela da konacno obucem onu crnu haljinu. :))
Napravio bi ja, al' šta da radim kad me svi 'vako lepo slušaju.
Koga onda da pogubim? :)
Onda one najmanje izdrzljive! Da ih maltretiramo, pa da vidimo ko to tesko podnosi!? :)