Фејсполм Краљевски. Иди у други Реалм, тамо где је Отаку главни, па скидај главе његовим поданицима. Мојима само може Џелат, одређен декретом, и нико више. Он крваво зарађује свој новац.
Краљевским декретом од среде 15.9.2010. Краљичине ингеренције се своде на минимум. Сви указе које је донела више не важе, сви који су били под њеном заштитом сада су у Краљевим рукама, препуштени на милост и немилост Краљевском Џелату.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Sa ću sve da ve podavim!
'Oću i ja nekoga da smaknem! :((((
Moraš da tražiš dozvolu od kralja.
Od Zidara? Jok ja. Ko ga je krunisao, može i da ga svrgne. :D
:facepalm:
Фејсполм Краљевски. Иди у други Реалм, тамо где је Отаку главни, па скидај главе његовим поданицима. Мојима само може Џелат, одређен декретом, и нико више. Он крваво зарађује свој новац.
Ово иде у дефиницију, одмах!
Alo, zidar, spusti nos. :P
Ko bre?Šta bre?
Storma dobija dozvole od kraljice.
D Kuin hez spoukn!
Storm hoćeš i ti na spisak?
Alo, bre! Ja sam neuništiva. :P
Ma da.
Пам, парапамппампампааааам!!! (Добошар)
Краљевским декретом од среде 15.9.2010. Краљичине ингеренције се своде на минимум. Сви указе које је донела више не важе, сви који су били под њеном заштитом сада су у Краљевим рукама, препуштени на милост и немилост Краљевском Џелату.
Краљ.
Potpisujem i overavam!
Zidar, boli me bubreg za tvoj dekret. Ja samo Lulu slušam.
Kuš bedo!
Сечеш ли?
Storm pozdravi Peru kad ga vidiš.PAF!!!
Ajm alajv!