Dželat

1. Mo'š ti da dobiješ neku drugu funkciju, ako hoćeš. Kralj je milosrdan.

2. Jedva cekam taj dekret, mada imam utisak da se za sada sjajno snalazimo i bez njega. :))
    Sto se tice Pekija, mozda treba razmisliti. Ali, odluka je na tebi, Kralju. :)

3. Kralj je voljan da se posavetuje sa kraljicom. Strpaćemo to u isti koš sa dekretom. :)

4. On bi mogao da bude zaduzen za osmatracnicu. Nasa utvrdjenja moraju biti sigurna, a njemu nece nista promaci, u to sam prilicno sigurna. :)
    Bez obzra na moc tvog Kraljevstva, dve dvorske lude su mnogo. :))

5. Očekujem od dželata da edituje link u prvom postu.

6. Neka bude kako kažeš, Kraljice moja. Peki, proglašavam te Kraljevim novim osmatračem.

7. Hvala, Kralju! :)
    :Kraljica je zadovoljna i povlaci se u svoje odaje: :))

8. Kralj pita da li bi kraljica da se još malo posavetujemo u tim odajama? :)
    Može da padne i koji dekret. :)

9. Ah, odmora nema... Naravno, Kralju! Ponesi i vino... :))) Izvinjavam se, naredi da nam donesu vina! :))

10. http://sushiwach.com/french-wine-seabed.jpg

Izvolte, moja Prva Damo.

:zatvara vrata na neodredjeno:

11. Hvala, kralju, vršiću svoju dužnost kako treba. :tapše:

12. ПАМПАРАМПАМПАМ ПАМ ПАААААААААААААААМ

Последњи декрет који сам донео као владар у абдикацији гласи :

Нови Суверен биће Гумени Гамби Трећи. Прва Дама постаје марципан, овим декретом тај брак је важећи и пуноправан и може се конзумирати на неодређено време. Дужност Краљевског брачног пара и њихових поданика биће као и до сад, остављање негативних коментара на глуе дефиниције, линковае оригинала на плагиијаторским дефиницијама, прозивање аутора који имају 30 омиљених за само 3 минута од избацивања дефиниције. Покушајте да заусавите малверзације на сајту, средства не треба да бирате, као и ја што нисам бирао док сам се свађао.

Даље, све функције остају исте, Краљ је слободан додати нове по потреби, а Џелат је као и до сад друга личност у Реалму, важнији и од саме Краљице. Дворска луда да се посебно цени, то остављам у аманет. Ако се Краљ одлучи на абдикацију, функцију намесника као и увек обава Џелат, јер Краљевство није право ако нема чврсте руке и сечива.

Престолонаследник остаје Хипхоза, ако буде хтео титулу, Гумени Гамби Трећи ће морати да му је преда, тачно годину дана после овог Декрета, а могу да се договоре, па да уз Џелата направе тријумвират. То би било можда и најбоље решење.

Ја одох у зиљегалу, за све савете можете ми се обратити и даље на овој теми.

Славите!

ПАМПАРАМ ПАМПАМПАМ ПААААААМ!

13. Ja bih trijumvirat, ne ustaje mi se sa stolice. :)

Čekamo brata Hipa da se oglasi i on, mada verujem da će se složiti.

14. Imam iste duznosti kao Kralj, a prava manja i od goluba pismonose!
    Dragi bivsi Kralju, bespotrebno je tako nesto govoriti jer ja vrlo dobro shvatam vaznost Kraljevog Dzelata. :))

:odlazi kod svog Kralja po jos jednu casu vina:

15. Џелат је као и до сад друга личност у Реалму, важнији и од саме Краљице.

Marcipan, neka te ovo ne zbunjuje, to je samo poza za javnost. :))

16. Znam Luli. ;)
    Videla sam da tako nije bilo kada si ti bila Kraljica. Pravdoljubivost i lepota su dolazile sa tvoje strane! :))

17. Обе сте итекако у праву, Лепосава то зна из искуства ;)

Dragi bivsi Kralju, bespotrebno je tako nesto govoriti jer ja vrlo dobro shvatam vaznost Kraljevog Dzelata. :))

Одлично ти иде нова улога, није Гумени погрешио у избору :)

18. Još samo dvije dopune kraljevom dekretu:

- princeza Nista ima da i dalje ostane pod posebnom zaštitom, inače propade nam žensko dijete, a i miraz pride!

- vaš kraljevski status treba da bude vidljiv na vašim kraljevskim profilima; to važi i za kasniju eventualnu abdikaciju. Narod Vuke se ne smije obmanjivati!

Uzdravlje vam kraljevstvo i u veselju vam kraljevanje!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.