e jbg sad...Ja zavrcem usi.
Ја не јебем! Ја поштујем жене.
Ja radim opa cupa!
Ja jebem!
I am the most complete fucker in the world!!!!!!!!!
Како јебете с новом верзијом сајта? Дуже, краће, боље, спорије, једнобојно, у етапама, арчите, блудничите, или се тек навикавате? Ја СЛАБО!
Mene ova nova vukajlija jebe u zdrav mozak!!!!
Ја немам концетрације за јебачину , оно таман да кренем и .....неће.Ваљда треба времена...
Исто, Лаки... Да се мало навикнемо на нови изглед, да дођу Кика и Шиба, па да ЈЕБЕМО!
A ja dankane ne jebem?znaci da predjem na drkanje...a i ne moze da se jebe uz ovu boju...
Зазубице, релано да пређемо колективно тамо. Откако је сајт променио изглед нико не јебе. Туга, јеботе, туга!!!
A kako se samo jebalo ranije...Ubijalo jebote!Bicu ja na drkanju...tuga.
Ееееј, па до пре само 10 сати се сатирало! А сад рукоблуд и то је све...
Ma šta vi jebete, pojma vi nemate, kad ja guzim i papa se krsti.
Ja deljem!
Ja jebem u stilu Child in time, prvo polako pa sve brže i brže, dok se objekat jebanja ne rascvjeta kao loša puška!
Ja KIKIM!
Je jebem iskonski!
Ja upražnjavam seks.
Ја се трудим да смарам....ал не могу ко ви. :Д
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Kurir · 20. Februar 2011.
e jbg sad...Ja zavrcem usi.
Ја не јебем! Ја поштујем жене.
Ja radim opa cupa!
Ja jebem!
I am the most complete fucker in the world!!!!!!!!!
Како јебете с новом верзијом сајта? Дуже, краће, боље, спорије, једнобојно, у етапама, арчите, блудничите, или се тек навикавате? Ја СЛАБО!
Mene ova nova vukajlija jebe u zdrav mozak!!!!
Ја немам концетрације за јебачину , оно таман да кренем и .....неће.Ваљда треба времена...
Исто, Лаки... Да се мало навикнемо на нови изглед, да дођу Кика и Шиба, па да ЈЕБЕМО!
A ja dankane ne jebem?znaci da predjem na drkanje...a i ne moze da se jebe uz ovu boju...
Зазубице, релано да пређемо колективно тамо. Откако је сајт променио изглед нико не јебе. Туга, јеботе, туга!!!
A kako se samo jebalo ranije...Ubijalo jebote!Bicu ja na drkanju...tuga.
Ееееј, па до пре само 10 сати се сатирало! А сад рукоблуд и то је све...
Ma šta vi jebete, pojma vi nemate, kad ja guzim i papa se krsti.
Ja deljem!
Ja jebem u stilu Child in time, prvo polako pa sve brže i brže, dok se objekat jebanja ne rascvjeta kao loša puška!
Ja KIKIM!
Je jebem iskonski!
Ja upražnjavam seks.
Ја се трудим да смарам....ал не могу ко ви. :Д