Jebanje II

1. JA VIĆKOMARIŠEM!!!

2. Modovi niste mi jasni brišete ceo forum da bi stavljali jebanje i spem temu u aktivne

како ти није јасно они су увек јасни ја не знам кад ми нису били кристално јасни

3. ја јебеееем ал у мозак, дркам све надркане, ко се љути ували му крути, идемооо :))))

4. ЕПИК ВИН!!!Јебачи , успели смо.......али нећемо се на овоме зауставити...

5. Jebanje objasnilo!

lolollolololololo

6. To BRE!!!! JA JEBEEEEEEM GADNO! Jebem crvenkapu,vuka,lovca i baku!!!!! Ne znam više ni koga jebem važno je samo da jebem a naročito sad kada je tema opet aktivna! Jebem one koji misle da sam moron.

7. Цыплёнок

aaaaa konačno se neko setio da pomene te morone! Da izvinu moroni.
    A čini mi se da misle da je to duhovito.

http://www.youtube.com/watch?v=hedzeQam15k&feature=player_embedded

8. nisam snao da i šiba JEBE, mislio sam da on samo ŠIBA motku lololololololollo

9. Pa ko je otvorio temu? Ja sadžgavam!

10. Jebem one koji misle da sam moron.

њих нарочито карааааааааааааааааааааааааааааааааааааајјјјјјјј аааааааааааа ово није спем тема али нема везе

11. To, Šibo!!! xDDD

12. АЈДЕ ЈЕБАЧИ САД! ЈЕБЕМ МУ МАТЕР!

13. ЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕБЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕМ!!!!!!!!!!!!!!!

14. МИЛИЦА ЈЕБЕ!!!!!!!!!!!!!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.