Jebanje II

1. U SVETU POSTOJI JEDNO CARSTVO,
    U NJEMU CARUJE KIKABOJARSTVO,
    U NJEMU JE SVE LEPO, U NJEMU JE SVE DOBRO,
    U NJEMU SE SVE JEBE!

2. Где си бре Кика, човече!

3. Bio sam zauzet realnim jebanjem. Tek sad sam stigao da dođem ovde da se pohvalim. Mada, dosta sam bio odsutan, a ovde su se stvari iz korena promenile, tako da će mi trebati malo vremena da opet savladam sve tehnike jebanja na sajtu.

4. Ако, ако, тако и треба! :)

5. Samo mi reci da li i dalje važi ono - samo napišeš "ja jebem" i to je dovoljno.

6. http://farm2.static.flickr.com/1053/1165633328_c20fcae3f5.jpg

Zbog ove žene bih putovao kroz vreme. :) Naravno, da je jebem.

7. Јесте довољно је, али овде само... банују за било где другде! Стварно нису у реду :)

8. Super! Što se tiče spemovanja ostalih tema - nisam to ni nameravao da radim. Meni je dovoljno smešno to što su ljudi za nas pričali da smo prostačine, a sad su ti isti ljudi na ovoj temi.

9. Е да то сам и ја провалио... Што каже један члан "Победили смо!" ЉОЉОЉ

10. Meni je dovoljno smešno to što su ljudi za nas pričali da smo prostačine, a sad su ti isti ljudi na ovoj temi.

И то и многе друге ствари. Наши саборци који су месец дана јебали и док смо били прогнани на Игре су једини прави на овој теми. Да не набрајам, њих 5-6 знају ко су. Остали, сви сте фејкери и џабе вам да пишете овде, нисте се борили за ЈЕБАЊЕ, сад јебите на ПВТ. Ја ПРЕСТАО!

11. Iskrena podrška za Duncana, mog prijatelja JEBAČA!!!!!!

12. ЈЕБЕМ и ЈЕБАЋУ, хвала богу, млад сам... А ви мрште у пензију!

13. Фејзбукманијак ЈА РАСТАВЉАМ!

hahahha xD

14. Допиа шта је смешно?

15. pa nista... kreativan si :D

16. ОПА! контам свиђа ти се!

П.С. Дај допринос теми бре!! :)

17. ЈА УТОВАРАМ!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.