Jebanje II

1. :prestaje da jede,baca pitu u kantu i povraća tek popijeni jogurt:

2. : i onda je mrmot zavio cokoladu u omot :

3. Dzankee ustvari je morsko prase to koje zamotava čokoladu.To je moj kućni ljubimac.Posle Kikinog posta ne mogu ni desert da pojedem...

4. Ja mogu da pojedem kilo mesa i desert! I volim da ga turam u meso!

5. Ovaj , ja jebem.Da.Jebem.

6. Četiri jebača jebalipse: L@ki, Kika boy, Šiba, Les†a†. I VIP članovi: Duncnan Ferguson i zazubica.

MI JEBEMO KURCEM U PIČKU I U ČMAR PONEKAD! I MNOGO SMO DOBRI U TOME! Ko ne veruje nek' se naguzi. Ajmo snajke!

7. Ја ТОВАРИМ и ХАМЕРФИСТУЈЕМ пичић до границе непрепознавања!!!
    ЧЕТИРИ ЈЕБАЧА ЈЕБАЛИСТЕ УВЕК ПОБЕДЕ НА КРАЈУ!!!

8. Sensei Šiba ponizno vas molim da me naučite da budem jebač....

9. Je l' mogu i ja da budem jebač? :/

10. Можеш , можеш , али мораш да га примиш до краја у анал , вагинал и орал од сва четирири јебача јебалисте...........јебига , мораш да се жртвујеш............

11. Represijo, dođi zajedno s mešalicom na časove. Za vas džabe, jer sam danas raspoložen.

12. Jer moram i ja anal?Čoveče biti jebač nije lako...

13. Можеш , можеш , али мораш да га примиш до краја у анал , вагинал и орал од сва четирири јебача јебалисте...........јебига , мораш да се жртвујеш............

Jeba-a-šta? Odakle takvi ovde? Pa ja da hoću da dobijem neku titulu stvarno, ne bi se ovde obrela majka mu stara. Nego ajde da nastavimo sa arčenjem da ne prekidamo zanos:
    JA ARČIM!

14. Ви и даље јебете?

15. Ja NE ARČIM!

Знамо Месече , ипак си ти мод , не би ни пристајало да се бориш против система.....

Ја закивам крајње елегантно-брутално-доминирајуће-окрутно......

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.