Jebanje II

1. Dank, pošto si ti ekspert u ovoj oblasti da te pitam nešto... Ima ovde jedna riba u domu, hvali se da njen dečko može 9 puta, da l' nas ona laže, šta misliš?

2. PRAVDA ZA KIKINOG GUGIŠA

3. forget-me-not

Dank, pošto si ti ekspert u ovoj oblasti da te pitam nešto... Ima ovde jedna riba u domu, hvali se da njen dečko može 9 puta, da l' nas ona laže, šta misliš?

Ако има мање од 25 година, онда је теоретски могуће. Ја сам био близу те цифре у том периоду, дакле може бити да се само хвали, али није немогуће. Зависи какав му је тестостерон, ја сам га пун. Осећам да кад га не бих имао, био бих још 10 кила лакши лоло

4. koja pandanija pa naravno da može drkat 9 puta, al pod uslovom da ne jebe tr ol o l o l o

5. Sasvim je moguće 9 puta, pogotovo ako se jako hraniš i redovno treniraš.

6. Skočimiš

Sasvim je moguće 9 puta, pogotovo ako se jako hraniš i redovno treniraš.

У праву је Скочко, још ако не цирка много и једе црвеног меса доста, сасвим је могуће...

7. Tu je negde, oko 25, ne znam sad tačno... Mada, ona sve malo preuveličava, tako da... ko će joj verovati :) Al' nju da čujete, ovo što vi pišete nije ništa... :)

8. brate ne kontam, šta vi jebete, džak

ne znam, ja dok tucam meni žao da svršim i ne volim seks ispod pola sata a sad 4 i po sata da jebem...brate imam pametnijih stvari lo lo lo

9. Она лаже, ми причамо како јесте, ми смо пре свега реални људи :))

Дај, Царо, не сери, шта ти који курац жао? Како каже мој другар Копривица... "годинама сам јебо њу да задовољим, сад свршим чим се уморим, доста је било".

10. Ајде, бре, шта који курац булазните. 9 пута...
    Чак и да можеш физички да издржиш, колики јебени манијак болестан у мозак мораш да будеш да те не смори после пар пута?

11. Ma ovo naše je ekstremizam koji će ti se desiti jednom u životu. Ako opet naletim na nešto takvo - zajebi. Iskoristiću ovu Dankanovu foru...

12. Џими

Ајде, бре, шта који курац булазните. 9 пута...
    Чак и да можеш физички да издржиш, колики јебени манијак болестан у мозак мораш да будеш да те не смори после пар пута?

Ево ја ти се кунем свиме на свету да сам са 25 успео 7 пута за неких 9 сати! То кад ти је свежа веза и добра риба, не може да омане...

13. Чак и да можеш физички да издржиш, колики јебени манијак болестан у мозак мораш да будеш да те не смори после пар пута?

http://vukajlija.com/recnik/autori/18094

14. Naravno, ako se zadesi neka u kravljoj pozi... Opališ joj šamarčinu i istjeraš je golu napolje. Jebote, čitav život hoću to da uradim al' nemam muda.

15. Zašto da ne može, Džimi?! Ja sam hteo da budem dvocifren i uspelo mi je. Mogao sam i još, nego je ona dehidrirala...

Represija, nisam ja manijak i bolesnik. Jednostavno imam čeličnu volju.

16. Е до курца , хахахах, ја искрено никад нисам више од 4 пута , није да нисам имао воље али "колегинице" нису могле или нису хтела , јебем ли га ,још нисам наишо на неку која може толико..........сплет околности...

17. Ја не знам на којим сте ви дрогама. Ја бих после првог пута само закрмељао да се не пробудим 3 сата, а камоли после другог и трећег.

18. Ево ја ти се кунем свиме на свету да сам са 25 успео 7 пута за неких 9 сати! То кад ти је свежа веза и добра риба, не може да омане...

Ja sam 20! Sa 25 ne verujem,verovatno ce biti 5 maksimala... :) Ali sam zauzvrat dobio triper,tako da vise ne pokusavam.3 puta max i cao...

19. Nisu droge. Napumpaš izdržljivost i samo ide...

20. http://www4.slikomat.com/10/1211/hjp-Vendi-.jpg

Ne znam gde oo da okačim, pa mislim da je ovo idealna tema. :))

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.