Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Sajt još nema pravi način da sprovedem anketu pa ćemo ovako seljački :)
Dakle, da li ste za to da se definicije ocenju ocenama (0-5) umesto palac gore, palac dole kao što je sada?
Na taj način:
1. nema više hejtera
2. kvalitetni autori/definicije će brže isplivavati
(počnite odgovor sa DA ili NE ... pa obrazložite ako imate potrebu)
Kako nece biti hejtera? Moze neko da roka 0 isto kao minus.
Ne. Predugo je ovako, fino funkcionise.
Pa može, ali nedostajaće mi kalsični hejteri :( i prepucavanje na konto toga :)
Možda da ubacimo neku test verziju :D
Ne; bio bi veliki problem sa ljudima sa zlatan55 sindromom. Meni se svidja ovako kako je.
pa kako je 0 hejt kad ne oduzima popularnost? :) 0 je 0, isto kao i da ne glasa.
Tu će još gore da bude...ima da se roka sve po 5,kad neko roka,a oni koji budu realno ocenjivani će da se pogube...Najn!
Mnogo je radikalno, bre. :D
Moja definicija ce izgubiti smisao :) palcevanje
Ja tu nista ne bi dir'o!
slazem se sa kurdom, mislim da ce u praksi lose da se pokaze, iako ne zvuci lose...
NE!
NE,
glupo je menjati pravila igre posle prvog poluvremena,
a da si ovog trenutka napravio sajt i da me pitas ovo rekao bih ti da stavis +5 do -5.Da citiram Zdravka Colica:
"Ja tu nista ne bi' dirao"
Aj da i ja kažem ne. :)
Svi pričaju o hejtovanju kao problemu.A reci koje bi laverovanje palo sa ovom peticom.
jok, a ako nije problem, kao kvalitet clana bi mogao na njegov profil dodati
"Kvaletet: x" gde je x=broj_bodova/broj_definicija...sta mislite o tome?
E Sosov predlog je skroz, ali skroz, dojajan. To bas podrzavam.
I ja sam protiv....
Ovo je isto kao da se da da glasaš još 4 puta, ali isključi palac dole... Stvara nove probleme, ali ne rešava stare. Šta ako nekome zaista i želim da dam negativan glas...?
Ja ionako dajem negativne kada smatram da je definicija tako loša da me čak i vređa.... Ako mi baš i samo nije zanimljiva onda ne glasam.
ok jasno onda :)
|zaključ|