Prijava

Елем, само да знам ко је по вашем мишљењу био најзајебанији политичар у светској историји у смислу да све што је смислио да је и остварио, колики је утицај имао на историју, колики је траг оставио, итд.

Arnold Švarceneger.

Koštunica i Momir Bulatović

Jedan od mojih omiljenih je recimo Oto fon Bizmark. Bilo je i zajebanijih, ali on mi je nekako posebno kul :D

И ја хтедох да кажем Бизмарк. Јбг, човек који носи зашиљени пруски шлем мора да је зајебан. А још се и зове Ото и има оно "фон". :)

Otto Eduard Leopold von Bismarck - puno ime. Reci. :D

Комбинација отменог и застрашујућег. :)

Krkokobabić mi je gotiva. Nikakve ambicije nije imao, 'teo samo da se dignu penzije. I valjda je uspeo, nemam pojma, al' to nije ni bitno. Samo šteta što će da crkne.

Не знам да ли је Ержебет Батори баш била политичарка, али је свакако била једна утицајна госпожа.

http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D1%80%D0%B6%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%82_%D0%91%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8

Такође и краљица Теута рисанска.

http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0%B5%D1%83%D1%82%D0%B0

Гле Триша окачио француског педерчића хахаха. Најзајебанији је био, разуме се Стаљин, а ако идемо у старију историју Хенри Осми и његове ћерке.

Sad će neko da me napljuje najstrašnije, ali u novijoj istoriji Vinston Čerčil i Margaret Tačer. :D

Britanci su ipak Britanci... :D

Britanci su ipak Britanci.

Оди да те љуби брат :)))

Адолф Хитлер. Мислим, човек је био будала, јер само будала може да крене у освајање целог света. Несумњиво да је његов утицај на светску историју био огроман.

Britanci kao narod ne postoje,ime ostrva je ime jednog od najbrojnijih keltskih plemena s počekta kolonizacije,englezi su narod nastao mešanjem angla,sasa (nemaca dakle) i francuza...Od tih ostrvljana jedino priznajem Škote i irce jer su imali muda da se vijaju pet vekova sa rimljanima i anglo-sasima...U XX veku su definitivno najjači Čerčil i Tačer (bez obzira na moje gnušanje prema engleskoj naciji).....Gledano kroz istoriju ima tu par opakih npr Atila,Staljin,Idi Amin zajebani su bar po pitanju ljudskih života...

Britanci kao narod ne postoje,ime ostrva je ime jednog od najbrojnijih keltskih plemena s počekta kolonizacije

Топла вода? Не сећам се да је неко рекао ни овде нити било где да постоји британски народ... Подједнако велика глупост као југословенски народ.

Од Атиле је једино био бољи политичар тадашњи папа Лав - човек је убедио Атилу да одустане од похода на Рим ионако му је био на дохват руке.