BU!
Aha......
ааааааааа
Spreman sam
Cakana, imam pitanje. Kako se postaje postmodernista? :)
Pa konkretno ti ako zelis da budes, moras da uplatis 200 din za ktitor nalog i onda promenis nadimak.:)
Ne mislim na nadimak, nego na postmodernistu, uopšte. :)
Ne moze to da se postane, ili se rodis kao postmodernista ili ne. Za to mora da se ima talenat.:))
Цениш?
Hm, pa reci mi kako da otkrijem taj talenat, možda ga imam, a da ni ne znam za to. :)
To je zanat!
http://beta.premiere.com/var/ezflow_site/storage/images/list/the-25-most-shocking-moments-in-movie-history/14.-the-godfather/574400-1-eng-US/14.-The-Godfather_imagelarge.jpg
Jao nemoj! Volim konje!
Волим и ја, него сад сам погледао филм на прескок :))
Preskoci! :)))
Немогуће, то је одлична сцена!
Peki nemoj da krenem ja da provociram.:D
Hua!
Jeste, i ona kada plesu... Ali na tu scenu sa konjem sam imala nocne more...
Хахахах па јесте незгодна... На који плес тачно мислиш?
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
BU!
Aha......
ааааааааа
Spreman sam
Cakana, imam pitanje. Kako se postaje postmodernista? :)
Pa konkretno ti ako zelis da budes, moras da uplatis 200 din za ktitor nalog i onda promenis nadimak.:)
Ne mislim na nadimak, nego na postmodernistu, uopšte. :)
Ne moze to da se postane, ili se rodis kao postmodernista ili ne. Za to mora da se ima talenat.:))
Цениш?
Hm, pa reci mi kako da otkrijem taj talenat, možda ga imam, a da ni ne znam za to. :)
To je zanat!
http://beta.premiere.com/var/ezflow_site/storage/images/list/the-25-most-shocking-moments-in-movie-history/14.-the-godfather/574400-1-eng-US/14.-The-Godfather_imagelarge.jpg
Jao nemoj! Volim konje!
Волим и ја, него сад сам погледао филм на прескок
:))
Preskoci! :)))
Немогуће, то је одлична сцена!
Peki nemoj da krenem ja da provociram.:D
Hua!
Jeste, i ona kada plesu...
Ali na tu scenu sa konjem sam imala nocne more...
Хахахах па јесте незгодна...
На који плес тачно мислиш?