Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Hm...da.
И не треба више. `оће боли глава...
Па теби Пуфнаста и не мора да призна. Од тебе је дефинитивно бољи! :) Какве бре цртаће? Коју дрогу си сад пробала?
Narode ja vas pozdravljam, možda me neće biti neko vreme.
Pufna, biću na MSN-u ponekad, čisto da znaš.
Vozdra!
Ајд. Уздравље!
Јао, види, и Цакана је ту. Здраво непознати ми земљаче!
Crtace, covece, kao da ne znas da volim crtace. :P
Elektro, vazi, cujemo se... :)
Odoh ja da veceram, cu dodjem odmah.
Nepoznati?
A kad si mi popio kilo rakije na svadbi tad smo se poznavali?:D
Odo i ja. :)
Па... Да. Можда бих се за још једно кило сетио. Вреди пробати.
Čmile, mužu moj ili šta mi već dođeš, gde si ti? Ćao Cakana, ćao Pufno!
Mars tamo...ne moze.Da se valjas ovde po temi,i da povracas.:)
Јао, драга, па свуда сам те тражио! И онда је патос мангупски устао - право у фацу... Ах, мука. А тебе нема близу.
Erm, šta sam propustila?
Jaoj, mene? Evo sad sam tu, ne brini ti ništa... :D Slobodno nastavi da udaraš u patos. :D
Cao Maloletna.
Poz Peki.
Ništa novo, Staklena. Koliko sam ja upoznata.
Niste nista znacajno propustili.:)
А ти Цакана! Види па ме брукај пред женом! И не треба мени твоја ракија! Имам своју! Страшно. Д` испаднем папучар пред сопственом женом.
Ево драга, већ се осећам сигурније и почео опет да ударам главом, не брини ништа, неће патос још дуго! Нећу те ни питати где си ти била...
Ma ja sam tu, spremam kuću, kuvam ručak i tako...ženska posla. Ma nisi mogao bolju ženu da nađeš! Samo se ti napijaj rakijom, srce, dajem ti odobrenje. :D
Khm...
Ovaj da, on je bravi balkanac koji bije zenu. Tako da maloletna, uzivaj.:))
Како је дивна! Да сам хтео, бољу нисам могао наћи!