Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
aaahahhahahahahahha strašno, e a đura kaže da je baš do jaja defka, al jedno mi nije jasno. šta ima koji djavo debela ženska da govori da ne jede posle 6. meni to ultra glupo
ma pazi , dobar je fazon, kao onaj kramponov za sedmi razred. Mislim zasto bi i pedofil tako nesto govorio! Ali nacin na koji je izgurana nije u redu... jebeno nije!!
neam pojma, ono kramponov je bilo na foru crnog humora, a ovo mi je neka tematika na foru debelog humora a ne kapiram baš debeli humor.
de u redu, lik je lud sta je radio, bahatluk
ma jasta :))
ja bi se povukao odavno bilo bi me sramota, on se jos i hvali time sto je imao duple, tj tako ispada kao da je to ok
ma jebe mi se, na obraz njemu i modovima ova defka dana
бзбз ззбз
babal balllba ab allba 121
i tako...
бзбз ззбз
hrnjauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Хм...
Mislim da oni koji ne jedu posle 6, a buckasti su, mora da imaju teške kosti...:)
Или дишу тежак ваздух.
Možda ne jedu posle 6, al zato jedu posle 10. Šta ti misliš?
Мислим да поједу цело пиле у десет до шест и после тога не једу...
Znam ljude koji uvek kukaju kako jedu samo 2 puta dnevno, ali zato za taj jedan obrok se razvale više nego drugi za ceo dan.
E, sad si me baš nasmejao :))) Zamišljam kako gledaju na sat i trpaju...pa malo hlebića, ček,ček i coca-cole da lakše prođe, pa onda jedan podrig iz dna duše da se napravi mesta...
Ćao.
Ćao, šta ti misliš o ovoj našoj maloj temi?
И избаце које перо из дна душе!
Ћао Теона, Пеки!
HAHAHAHAHA!