Fejzbuče, ti što bi da se uvlačiš u čmarove, bolje ti je ćuti..ili mi pak odgovori na onoj temi. :D (kad nisam pala sa stolice dok sam čitala šta si pisao ahahahhahaha)
Tako ja odgovarala filozofiju,i pita me profesorka da definisem pojam prijateljstva...Ja stala ne znam sta da kazem,i na foru-pa lepo je imati prijatelja...:)
Najbolje je da postaneš filozof tako što 24h gledaš u šolju. I te linije i oblici te tako nateraju da razmišljaš, možda tako shvatiš i smisao života :))
Nije to dovoljno. Moraju da rade i na marketingu. Da okupljaju ljude oko sebe, pa da ih nadrogiraju i da ih puste posle medju narod da sire pricu o tim kolektivnim "iskustvima". :))
Pa igraj se malo sam, što smo ti kupili taj kompjuter?
Fejzbuče, ti što bi da se uvlačiš u čmarove, bolje ti je ćuti..ili mi pak odgovori na onoj temi. :D (kad nisam pala sa stolice dok sam čitala šta si pisao ahahahhahaha)
Bonzur!
Prijatelji su kao krompir. Ako ih pojedeš - umru. :D
Predpostavljam da si ti autor tog savrsenog citata.:))
Hahahahaha
Nisam, neko napisa u viceve, zaboravih ko. :))
Sačuvaj bože. :)
Tako ja odgovarala filozofiju,i pita me profesorka da definisem pojam prijateljstva...Ja stala ne znam sta da kazem,i na foru-pa lepo je imati prijatelja...:)
То да си рекла пар хиљада година раније данас би било у уџбеницима.
Pa ono..jest'. :)) Pod uslovom da prijatelj nije krompir!
Jer umre kad ga pojedeš! Zamisli, kakav je to prijatelj koji umre kad ga pojedeš!? :'((
Pravi prijatelj je onaj koji te nece pojesti cak i kada je mnogo gladan.
Vala...svaka pijana budala koja je nesto baljezgala se nazivala filozofom.
Ja imam teoriju da su se svi oni drogirali.
Najbolje je da postaneš filozof tako što 24h gledaš u šolju. I te linije i oblici te tako nateraju da razmišljaš, možda tako shvatiš i smisao života :))
Ja nemam pravog prijatelja onda. :(
Ma znas kako su oni postajali filozofi...?jer su se smorili od lepog zivota,i onda im prdnulo na pamet da krenu da prodaju narodu "pamet".
Ej, ne filozofirajte previše! :)
Nije to dovoljno. Moraju da rade i na marketingu. Da okupljaju ljude oko sebe, pa da ih nadrogiraju i da ih puste posle medju narod da sire pricu o tim kolektivnim "iskustvima". :))