Ко последњи победник 68

1. Uh, što je moćna. :)

2. mozda ako nam das neku podlogu mogli da ucinimo nesto da ti pomognemo...pol nije bitan samo odnos...plzzz talk with us

3. Ma Pufna sto ima predloge,nema niko.:)

4. Neka, videću tu osobu, pa ću razgovarati ako bude htela.

5. Pufna zna znanje! :D

6. Mi smo žene, možemo ti pomoći u takvim stvarima! Jer previše razmišljamo i analiziramo! :)

7. Sto se vidi po njenom avataru.:)

8. Neka, nema veze, videću sam, šta da mu radim, ali što se izbedačih užasno... Dajte neku foru ili vic da se bar malo nasmejem.

9. Peki, ponudi joj gledanje u šolju! Ako je žena, sigurno će pristati! :D

10. Pa sve je moguće. :D

11. Vic? Caki, daj vic neki! Odmah! :)

12. Ćao, ljudi, šta se radi?

13. Ma kakav vic, mani me se.:)
    Cao maloletna.

14. ako je ljubav u pitanju nemoj da budes mekusac jer ce te vuci za nos nego se postavi na njeno mesto i sagledaj situaciju i najefektnija resenja...

ako je neki poslovni partner u pitanju izvini se za nacinjene poslovne greske

ako je neki prijatelj u pitanju i to dobar onda se zaista trudi da povratite stari odnos jer covek bez prijatelja je kao nista

a ako je sef u pitanju tu se samo trudi da odrzis radno mesto jerr nista drugo nije ni bitno..

nadam se da ce ti ovo pomoci... :(

15. Pričaju 2 komarca, i jedan kaže-kako mi je život grozan, svi hoće da me utepaju! Drugi se hvali-ja nemam taj problem! Kad prođem, svi mi aplaudiraju!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.