Uh, što je moćna. :)
'Ocu Peki.
mozda ako nam das neku podlogu mogli da ucinimo nesto da ti pomognemo...pol nije bitan samo odnos...plzzz talk with us
Ma Pufna sto ima predloge,nema niko.:)
Neka, videću tu osobu, pa ću razgovarati ako bude htela.
Pufna zna znanje! :D
Mi smo žene, možemo ti pomoći u takvim stvarima! Jer previše razmišljamo i analiziramo! :)
Sto se vidi po njenom avataru.:)
Neka, nema veze, videću sam, šta da mu radim, ali što se izbedačih užasno... Dajte neku foru ili vic da se bar malo nasmejem.
Peki, ponudi joj gledanje u šolju! Ako je žena, sigurno će pristati! :D
Pa sve je moguće. :D
Vic? Caki, daj vic neki! Odmah! :)
Ćao, ljudi, šta se radi?
Brže! :)
Caki bre!
Ma kakav vic, mani me se.:) Cao maloletna.
Evo ovako..vic
ako je ljubav u pitanju nemoj da budes mekusac jer ce te vuci za nos nego se postavi na njeno mesto i sagledaj situaciju i najefektnija resenja...
ako je neki poslovni partner u pitanju izvini se za nacinjene poslovne greske
ako je neki prijatelj u pitanju i to dobar onda se zaista trudi da povratite stari odnos jer covek bez prijatelja je kao nista
a ako je sef u pitanju tu se samo trudi da odrzis radno mesto jerr nista drugo nije ni bitno..
nadam se da ce ti ovo pomoci... :(
auu xD
Pričaju 2 komarca, i jedan kaže-kako mi je život grozan, svi hoće da me utepaju! Drugi se hvali-ja nemam taj problem! Kad prođem, svi mi aplaudiraju!
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Uh, što je moćna. :)
'Ocu Peki.
mozda ako nam das neku podlogu mogli da ucinimo nesto da ti pomognemo...pol nije bitan samo odnos...plzzz talk with us
Ma Pufna sto ima predloge,nema niko.:)
Neka, videću tu osobu, pa ću razgovarati ako bude htela.
Pufna zna znanje! :D
Mi smo žene, možemo ti pomoći u takvim stvarima! Jer previše razmišljamo i analiziramo! :)
Sto se vidi po njenom avataru.:)
Neka, nema veze, videću sam, šta da mu radim, ali što se izbedačih užasno... Dajte neku foru ili vic da se bar malo nasmejem.
Peki, ponudi joj gledanje u šolju! Ako je žena, sigurno će pristati! :D
Pa sve je moguće. :D
Vic? Caki, daj vic neki! Odmah! :)
Ćao, ljudi, šta se radi?
Brže! :)
Caki bre!
Ma kakav vic, mani me se.:)
Cao maloletna.
Evo ovako..vic
ako je ljubav u pitanju nemoj da budes mekusac jer ce te vuci za nos nego se postavi na njeno mesto i sagledaj situaciju i najefektnija resenja...
ako je neki poslovni partner u pitanju izvini se za nacinjene poslovne greske
ako je neki prijatelj u pitanju i to dobar onda se zaista trudi da povratite stari odnos jer covek bez prijatelja je kao nista
a ako je sef u pitanju tu se samo trudi da odrzis radno mesto jerr nista drugo nije ni bitno..
nadam se da ce ti ovo pomoci... :(
auu xD
Pričaju 2 komarca, i jedan kaže-kako mi je život grozan, svi hoće da me utepaju! Drugi se hvali-ja nemam taj problem! Kad prođem, svi mi aplaudiraju!