Ко последњи победник 68

1. Prijatelji moji,odoh pod tuš-sutra opet ustajem u cik zore :))
    Pozdrav i budite dobri :))

Laku noć :)

2. Која је заправо сврха ове игре?

3. То , зурле , пичковци.... мафија ,криминал....

4. A sto mi otezavas pobedu? :P

5. Dobro, neću, obećavam! :)

6. Hahah, ma okej je, pobeda nije bitna. :)
    Sta se radi?

7. Još malo ću u krevet da gledam neki film što sam skinuo, treba ranije da zaspim, sutra, tj. danas ću opet da se šmucam po Bg-u...

Kod vas, jeste li se opet negde zapijale? :))

8. e neš, kolega, mrč iz moje avlije!

9. Slusam muziku i vrsljam po Vuki, dosadno mi. :)
    Ne, opijanje je samo u posebnim prilikama, ne moze bas svaki dan. :D
    Sta treba ranije da zaspis, tebi ovo rano? :D A da, ti si nocna ptica. :))

10. Ma znam, šalim se, al' ti još nedelju dana imaš da uživaš i onda je sve novo... te nedelje može cirka svaki dan! :D

Ma gde nije, kontam da je knjavanje od 3 do 10 sasvim pristojno kako inače ume da bude :))

11. Ja cu sad da cirkam da proslavim odlazak, pa cu posle da cirkam da proslavim dolazak i tako, uvek ima razlog... :D
    Pa mozes i da ne papas, tako zaokruzis ceo dan, nista ne propustis. :))

12. I to što kažeš :D

Hahahah, e da znaš koliko sam takvih zaokruživanja imao :)) Sad me ništa ne ubije tako kao nespavanje!

Pozdrav Pufnasta, odoh da gledam film, a ti ne daj da se neko ubaci na kvarno, ova pobeda je tvoja! :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.