Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
ja sam prisebna... O:*
Pufno,osnove su ti:kompozicija,proporcije i lokalni ton(kod slikanja).
To izvedžbaš,i nema zime :)
Ma,ti to sve znaš,šta se ja primam :))
Лаки?
Пуфно не бре! Аман жено, где је ту правилан однос према радном месту??? ;))))
I onda je mrmot otpakovao čokoladu i podelio je sa medvedom.
Ahahahahaaaaaaa,Mici-opaka siii!!! :))))
Ххахахахаха ма шалим се мало...нисам стварно опака :)))
Bruka...
a de je tu zec???
E, pa ja sam samouka, treba mi par casova da mi objasni neko sve, ne mogu sve sama da naucim. Pomagaj! :)
Mici, pa bice dosadno ako nema malo gledanja kroz prste... ;))
Zec je moj ljubimac :))
Mici,nemo' da uteruješ stra' u kosti već sad! :))
i ja sam zec... XDD
Dobiću sifilis mozga od ovih vaših razgovora...
u cemu je tvoj problem elktro...?
ne obracamo dovoljno paznje na tebe??
xxaxaxaxax :D
Ma jok, samo mi nedostaju razgovori iz srednje.E to su bila vremena!
Pufnice,najbolje da radiš onda reprodukcije-za zagrevanje,a onda rad po živom modelu,ili mrtvu prirodu.
Tako sam i ja,uzela udžbenik"Crtanje i slikanje" Brian Bagnal i odatle sam čitala,Študirala-dok sam počinjala :))
Samo je važno da nemaš nikakve barijere,da uživaš u tome :))
Ijuuu slikanje....
ЦЦЦ Пуфно ццц...:))) није тачнооо...занимљивије је кад поставиш нека правила а знаш да деца нису спремна да их испоштују...а кад знају да гледаш кроз прсте не виде опасност и неку жељу да то остваре него само раде...рецимо даћу ти пример...ако неко узме књигу из библиотеке и зна да мораа да је врати за тачно 10 дана или раније он ће ако закасни са враћањем да на најзанимљивије и најлуђе начине избегава казну и тражи изговоре, то ће бити интересантно..а а ко зна да је библиотекарка блага само каже- нема фрке, и овако и онако неће ништа да ми каже а то је досадно....
тако ја то видим :)
E,ljudi,pozdravljam vas,idem sad.Budite dobri! :)))*
Auuu idem ja.Vozdra raja!
napuni baterije elek....popij ice-tea ... XDD