E, pa ja sam samouka, treba mi par casova da mi objasni neko sve, ne mogu sve sama da naucim. Pomagaj! :)
Mici, pa bice dosadno ako nema malo gledanja kroz prste... ;))
Pufnice,najbolje da radiš onda reprodukcije-za zagrevanje,a onda rad po živom modelu,ili mrtvu prirodu.
Tako sam i ja,uzela udžbenik"Crtanje i slikanje" Brian Bagnal i odatle sam čitala,Študirala-dok sam počinjala :))
Samo je važno da nemaš nikakve barijere,da uživaš u tome :))
ЦЦЦ Пуфно ццц...:))) није тачнооо...занимљивије је кад поставиш нека правила а знаш да деца нису спремна да их испоштују...а кад знају да гледаш кроз прсте не виде опасност и неку жељу да то остваре него само раде...рецимо даћу ти пример...ако неко узме књигу из библиотеке и зна да мораа да је врати за тачно 10 дана или раније он ће ако закасни са враћањем да на најзанимљивије и најлуђе начине избегава казну и тражи изговоре, то ће бити интересантно..а а ко зна да је библиотекарка блага само каже- нема фрке, и овако и онако неће ништа да ми каже а то је досадно....
тако ја то видим :)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
ja sam prisebna... O:*
Pufno,osnove su ti:kompozicija,proporcije i lokalni ton(kod slikanja).
To izvedžbaš,i nema zime :)
Ma,ti to sve znaš,šta se ja primam :))
Лаки?
Пуфно не бре! Аман жено, где је ту правилан однос према радном месту??? ;))))
I onda je mrmot otpakovao čokoladu i podelio je sa medvedom.
Ahahahahaaaaaaa,Mici-opaka siii!!! :))))
Ххахахахаха ма шалим се мало...нисам стварно опака :)))
Bruka...
a de je tu zec???
E, pa ja sam samouka, treba mi par casova da mi objasni neko sve, ne mogu sve sama da naucim. Pomagaj! :)
Mici, pa bice dosadno ako nema malo gledanja kroz prste... ;))
Zec je moj ljubimac :))
Mici,nemo' da uteruješ stra' u kosti već sad! :))
i ja sam zec... XDD
Dobiću sifilis mozga od ovih vaših razgovora...
u cemu je tvoj problem elktro...?
ne obracamo dovoljno paznje na tebe??
xxaxaxaxax :D
Ma jok, samo mi nedostaju razgovori iz srednje.E to su bila vremena!
Pufnice,najbolje da radiš onda reprodukcije-za zagrevanje,a onda rad po živom modelu,ili mrtvu prirodu.
Tako sam i ja,uzela udžbenik"Crtanje i slikanje" Brian Bagnal i odatle sam čitala,Študirala-dok sam počinjala :))
Samo je važno da nemaš nikakve barijere,da uživaš u tome :))
Ijuuu slikanje....
ЦЦЦ Пуфно ццц...:))) није тачнооо...занимљивије је кад поставиш нека правила а знаш да деца нису спремна да их испоштују...а кад знају да гледаш кроз прсте не виде опасност и неку жељу да то остваре него само раде...рецимо даћу ти пример...ако неко узме књигу из библиотеке и зна да мораа да је врати за тачно 10 дана или раније он ће ако закасни са враћањем да на најзанимљивије и најлуђе начине избегава казну и тражи изговоре, то ће бити интересантно..а а ко зна да је библиотекарка блага само каже- нема фрке, и овако и онако неће ништа да ми каже а то је досадно....
тако ја то видим :)
E,ljudi,pozdravljam vas,idem sad.Budite dobri! :)))*
Auuu idem ja.Vozdra raja!
napuni baterije elek....popij ice-tea ... XDD