Nostalgija, ah...

1. @buxnomanijak, ne mogu da verujem da si postovao Max Headroom-a. Odakle ti on, života ti?

2. ćjao da dzijadzojci!!!!!!!

3. TO CARE! Ne mogu da se setim kako se zove, a ti pronađe! Ovo je bio najjači lutkarski fazon na RTB ikada

4. Stvarno me drma nostalgija dok gledam sve ovo :)

5. amantino
    @buxnomanijak, ne mogu da verujem da si postovao Max Headroom-a. Odakle ti on, života ti?

Možda sam samo mator, pa ga se jedva sećam, onako kroz maglu:)

6. Haha. Čuvena pesma iz ove lutkarske serije koju pevaju kamila i orao - "O zašto nemaš četiri noge, pa da zajedno hodamo po svetu..." :D

7. http://vukajlija.com/var/uploads/illustrations/200909/127989/shoderlistawz4.jpg

"Žena sam poštena, imam savest čistu, na trećem kanaluuu gledam Šoder listuuu!"

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.