Vaši poslovi i zanimanja

1. @Гвозденович: Па, мора да постоји нека фора, нека рупа у систему, баш размишљам о томе ових дана.
    Значи, молерај сто посто, ако завршим факс и видеим да нема посла или ако буде слабо плаћено.
    А размишљао сам и ако могу некако да упрегнем ове ганце што се злопате сипод Газеле, типа да им пружим склониште од кише, а они заузврат да рмбаче за мене. Али да буде све поштено и фер. Једино треба да нађем то склониште.

2. Pro-tračara, pin-up model i fotograf, očajna domaćica i kosmonaut.

3. Зовем се Велућа и живим у Сент Андреји, али сам српкиња. У слободно време гејша, скандалмајстор, тореадор, узгајивачица голубова и много добра риба.

4. Mene placaju da mislim, sto je dovelo do svetske ekonomske krize.
    Previse sam mislio.

5. @mif O_o: Koliko zarađuješ za to? :)

6. Nezaposlen sam, a zanimam se heavy metalom. :)

7. U subotu počinjem da radim ka' vozač u taksi firmu. Kako će neki taksirat' da me ufati, siguran sam.

8. Poprilično sam sigurna da ću biti arhitekta.
    Možda ću se baviti tetovažama u slobodno vreme,trebala sam da odem preko raspusta u neki tatoo studio da gledam kako rade, ali mi bilo glupo.

9. radim kod `Rvata u IDEA......oca im nji`ovog.

10. isto kao gvozdenovic, slicno kao insolent defender, u perspektivi koleginica jelene tihog ubice

11. Već duže vreme radim na tome da postanem svoj nadimak na Vukajliji.

12. Sada sistem administrator, pre toga IT operater, pre toga informatičar, a prvo zanimanje mi je bilo direktor! :-)

13. Tu i tamo bacim djubre. :)

14. Ja sam narcis.... Bash sam sexy...

15. Ja idem u skolu. :))

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.