Vaši poslovi i zanimanja

1. @Гвозденович: Па, мора да постоји нека фора, нека рупа у систему, баш размишљам о томе ових дана.
    Значи, молерај сто посто, ако завршим факс и видеим да нема посла или ако буде слабо плаћено.
    А размишљао сам и ако могу некако да упрегнем ове ганце што се злопате сипод Газеле, типа да им пружим склониште од кише, а они заузврат да рмбаче за мене. Али да буде све поштено и фер. Једино треба да нађем то склониште.

2. Pro-tračara, pin-up model i fotograf, očajna domaćica i kosmonaut.

3. Зовем се Велућа и живим у Сент Андреји, али сам српкиња. У слободно време гејша, скандалмајстор, тореадор, узгајивачица голубова и много добра риба.

4. Mene placaju da mislim, sto je dovelo do svetske ekonomske krize.
    Previse sam mislio.

5. @mif O_o: Koliko zarađuješ za to? :)

6. Nezaposlen sam, a zanimam se heavy metalom. :)

7. U subotu počinjem da radim ka' vozač u taksi firmu. Kako će neki taksirat' da me ufati, siguran sam.

8. Poprilično sam sigurna da ću biti arhitekta.
    Možda ću se baviti tetovažama u slobodno vreme,trebala sam da odem preko raspusta u neki tatoo studio da gledam kako rade, ali mi bilo glupo.

9. radim kod `Rvata u IDEA......oca im nji`ovog.

10. isto kao gvozdenovic, slicno kao insolent defender, u perspektivi koleginica jelene tihog ubice

11. Već duže vreme radim na tome da postanem svoj nadimak na Vukajliji.

12. Sada sistem administrator, pre toga IT operater, pre toga informatičar, a prvo zanimanje mi je bilo direktor! :-)

13. Tu i tamo bacim djubre. :)

14. Ja sam narcis.... Bash sam sexy...

15. Ja idem u skolu. :))

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.