Волим да улазим у рч...

1. Е сад... Коме волите да се завлачите у плинару, ал' онако јуначки, да уђу и пертле...?
    Да ли су то модератори, виђенији аутори... Штатијазнам већ ко све може да буде. Ви то знате боље...
    Поред тог питања, могао бих да додам и:
    У коликој мери је то заступљено на Вукајлији?(ваше мишљење)

Ја се завлачим Краљу Гамбију... Због тога што мислим да ће да ме унапреди за чин...
    А поред Краља, ту су и нови аутори са по 2 дефиниције... Само коментар на њихову осредњу дефку је довољан да они прочитају мојих 60-ак и углавном поделе плусеве... :))
    Мислим да тога има на Вукајлији кол'ко 'оћеш...

Фигуративно...

2. Шта је Кензо? :)

3. Ja hocu da se uvucem Hrnjauu, ovako virtuelno, a postoje i neke autorke kojima bih ovako stvarno al samo kao vid kaznjavanja... nikakve seksualne zajebancije

inace mislim da ima puno toga i da se je jedno pola sajta nalazi u moderatorskom cmaru :)))

4. Stvarno ne znam koji je fol s uvlacenjem Hrnjauu. Meni je od pocetka bio neki levatikus, a misljenje od tada nisam mnogo promjenio. Tip samo konstantno brblja nesto.
    Eto, ako moram nekom, pocecu da se uvlacim axen-u. Cini mi se kao da voli popit', a to cijenim.

5. Ahahahahahahahahahahaha koliko vi niste normalni! :D
    A kad smo već kod toga, je li istina da se G tačka kod muškarca nalazi baš tu gde biste voleli da se zavlačite nekome? I šta onda postižete tim zavlačenjem, da li ličnu satisfakciju ili gledate da udovoljite onom kome se uvlačite? :))

6. Jа се завлачим Краљу Гамбију... Због тога што мислим да ће да ме унапреди за чин...

Polako, bićeš nagradjen za svoj trud, mladi plemiću. :)

7. Aha, Gambi se izjasnio oko svoje G tačke. A ostali? :)

8. Cini mi se kao da voli popit', a to cijenim.

А откуд то? :))

Стаклена изгледа да те нико не јебе за суву шљиву... :)) Напиши коме волиш да се додвораваш... :))

9. Многим вукајлијашицама конкретно. Генерацији мојој Мотики фигуративно.

10. А откуд то? :))

Vrsta zajebancije koju picis podsjeca me na moje ranije radove, dok sam se iole trudio. A posto sam ja svoju inspiraciju najcesce nalazio na dnu flase, napravio sam pretpostavku... :)

11. хахахах, одлично запажање... Лепо увлачење, истина, волим попити...

12. Стаклена изгледа да те нико не јебе за суву шљиву... :)) Напиши коме волиш да се додвораваш... :))

Baš ste smradovi, a samo sam bila radoznala! :)
    A volim da se dodvoravam...hm...samo jednom. Ali on je banovan trajno. Odavno. Tako da ništa.

13. Стаклена Царице ;) Ко разуме-разуме.

14. ja bas i ne volim, isprlja se pisko pa onda moram da ga perem

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.