Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Dio u pravu si, ja da imam ženu ja bih odmah išao kući.
5000 eura?
Da,iz Diznilenda :)
Pozz,maloletna :)
Dinari Dio , Dinarri... To ti dodje 50 eura...Malo manje...
Daj šta daš :)
u svakom slucaju steta sto su propali...mogao si ih iskoristiti recimo za ktitor nalog pa bi sad imao slova u boji i pozadinu..isto u nekoj boji :-))
(ne vidjeh da si ktitor ups!:-)))
Ja sam već ktitor Dio! Od početka...Al ne šaram mnogo da ne bodem oči...:-)))
Kakve bi boje imao slova,Nidžo? :))
ja ako ne izaberem zelenu odmah mi je otkaz :-)))))))))))
Tu bi se moj sinak složio s tobom,Dio :)
Žuta, da se slože uz avatr...:-)
A šta još možeš tako cool-ktitorski? :)
moze da nas banuje :-))))
Defke bez ograničenja, mada to ne koristim, posteri bez ograničenja, slova u boji, menjanje nadimka, ktitor forum vidljiv samo ktitorima...
Uuuuuuu...ktitor forum.... :))
ja sam to mislio platiti..al nemaju ino-racun....a Alan Ford je 1969 imao ino-racun Vukajlija 40 godina kasnije-nema...doduse Alan je Alan i to Ford :-)))
Da...Tu je glavna tema koju sam ja pokrenuo!!!:-) Zove se "Slava mu" ...U njoj upišeš slava mu svaki put kad vidiš da je ktitor podforum zamro...:-)))))
sad ce zima pa se cesce vidimo..pozdrav :-)))
Ljudi stigli na Mesec '69-te,a ne tamo neki ino-račun.. :)
Nidžo,forumašu! :))
Ajd Dio...Pozdrav!!! Odoh i ja!!!