Ко последњи победник 69

1. Ja sam tu, samo nemam sta da pisem. :)

2. Aha tu si!Od mene ne možeš da pobegneš.

Ozbiljno Čmile jel dolaziš da studiraš?

3. Да. Најозбиљније могуће.

4. E Pufno, ja cu pricati s tobom. :D

5. meni je tako uzivo nikad nemam sta da kazem..zato ovdje serendam za medalju...:)

6. Pa nisam ni planirala da bezim, posto znam da se bijem. :P :)

7. meni je tako uzivo nikad nemam sta da kazem..zato ovdje serendam za medalju...:)

Ledeni isti slučaj.

8. Зна да бије! Држ`те је за реч!

9. Ja cutim i ovde i uzivo. :)
    botasky, ajd, pricaj nesto. :)

10. Архитекта куме. Еј!

11. Opa, jel si bar upao na budžet?

12. Ekstra su ti definicije. "Sta bude imalo", hahaha.
    Je l' te gnjave ovi momci ovde ili su fini? :p

13. pufna ovdje bar ne sklapas nemoj sad da se foliras :P

14. На кућни јесам. Мућке куме, мућке и преваре!

15. Fini su, samo se prave da su opasni. :)
    Ledeni, budi fin, imamo goste. :D

16. vazi idem u svoju sobu...:)

17. :D Takvi su najbolji, mozes da ih dresiras.

18. Njah, ja sam podivljao odavno.

Idem ja, vozdra narode.

19. Hahahah, u pravu si. ;)
    Elektro, laku noc... :))

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.