Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Bolje je izvisiti za trenutak rada nego za trenutak odmora! Prvo penzija pa sve ostalo! hahaha
Bas sam uzasna od jutros! :))
Otvorio si mi oci, hvala ti.
Umrla bih, a ne bih znala da to tamo mora.:)
Ja ne mislim na penziju, a kad budem morala biće kasno...šta sad?
Pa nista...kao i svi mi. Zivis i cekas smrt.
Pa zato i govorim da se sada teba odmarati! I pisati peticiju da nam se sada odobre penzije!
Nemam staža :(
Ne, Natnat, to ti je kao penzija na veresiju. Sada je primas, a obecas im da ces u starosti to da odradis. :))
Ma kome da pises peticiju, seti se u kojoj drzavi zivimo. I dzaba onima sa stazom,i bez.
Ja sam odlucila,palim na planinu,medj medvede.:)
Ја сам дефинисао Живот овде хахахах
Odoh ja na more, obećavam da ću da odradim!
I Koko Sanel je bila ismejana kada je odlucila zenama da skrati suknje... A sada? A! :))
Ovo je jos bolja ideja! :)
Čekaj malo, ako sada daobijem penziju i obavežem se da ću da je zaradim, to znači opet rmbam ceo život?!?
Ne, nego obecas da ces da pocnes da radis kada napunis 60 godina. ;)
:)
Вересија само старијима од осамдесет година, уз присуство оба родитеља.
Sto me napade pesma "Gori more,tope se planine".Samo mi skace po glavi.
http://www.youtube.com/watch?v=Fjf6t5Sc54U
Зато што је добра песма.
Pa sad,dal je dobra il nedobra,ne ulazim u to.
Laki zabrinjavas me.:)
Ај ћао људи
:)))
Нека најмање лош победи!
Danas su svi dobri. :)) Cao!