Ко последњи победник 69

1. ja ne razumem što ne stave tvoju sliku gore mesto vukajlije??:)))

2. Pa,eto-rekoh..nisam mogla da se izborim sa tim.
    Sad je sve drugačije.Tada mi je preterano bilo stalo do mišljenja drugih,a sad sam svoj gazda-bez isključivanja korisnih i konstruktivnih saveta :)

3. Видећу, ваљда ме неће те бубице зезнути кад буде најважније...

4. E,seka upala u duboko-misaono-teoretisanje!!:))))

5. Jeste,bato,plavuša ume i da priča,zamisli! :))
    Uroše,samo ako im ti dozvoliš-zeznuće te :)

ED:Ahahahahaahaaa,sad sam videla tvoj post,bato! :)))

6. seka ne postizava,vidim ja:)))

7. Al' se trudi! :)
    (opet mi crkava net..š'a da kažem..)

8. pojavljuje li se PSV....nađoh ga na fejsu...koji lik!!!:))))

9. Jok,nešto ga ne videh..ni u mojoj knjizi dolazaka i odlazaka Vukajlijaša ga nema. :))

Bem ti fejsbuk!

10. hahahhah....šooooooo?;)

11. Pa,ja sam na fejsu bila 2-3 meseca,kad mi ja inbox 'teo da precrkne od poruka-te ovaj te zove na ono,ova ti prokomentarisala ono..UŽAAAS!
    Zato sam zaledila profil i ni makac-jer ne mogu da ga izbrišem.Ne znam da li sada postoji ta opcija.

12. ne možeš...e seki pa ti si tamo faca???:D

13. Postoji, ali necemo da ti kazemo da ga ne bi obrisala. E a nema sad toliko tih 'zahteva'...

14. Malo su ukočili sa davanjem prijateljstva...i traženjem...:))

15. Jes' faca sam žestoka!
    Ubilo se!
    Remo,pa kažiiiii..<:(
    Kako da izbrišeeem?

16. NEMA,brisanja..mož..da ga otvoriš:)))

17. Pa ne znam, ja nisam zalazio u te delove sajta. Ali znam da su od skoro omogucili tu opciju.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.