Ако ме нешто у последње време страшно нервира, то је игнорисање и кулирање од стране неких људи које сам много задужио својим понашањем, односно које нисам ничим лошим или ружним задужио. И због тога, оно што очекујем је барем мало љубазности и понеку пријатну реч, а не игнорисање.
Него, јбг... Можда је и ово време лоше, а и околности нису како треба...
Buksnomanijak
nerviraju me pičkice koje kad dođe red na njih dobrnu turu pića, moraju didu negde..šatro.
Еееееее, пријатељу! Мени другови не дају да платим туру јер их стално возим кући кад попију. Они пију да би побрљавили, а ја сам добовљно луд и без алкохола. :)))))))))))))))
Ако ме нешто у последње време страшно нервира, то је игнорисање и кулирање од стране неких људи које сам много задужио својим понашањем, односно које нисам ничим лошим или ружним задужио. И због тога, оно што очекујем је барем мало љубазности и понеку пријатну реч, а не игнорисање.
Нервира ме кад неко мљацка, кад ми заузме клоњу сат времена, иако сам и ја тај, нервира ме кад видим дете од десет година са телефоном у рукама како пушта музику без слушалица на улици, нервира ме хипик са дредовима што смрди у аутобусу, нервира ме што не јебем...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Riba koja mi ne da da je jedem.
kad mi treba pola sata da se iskenjam. mnogo nervira.nekad traje par minuta, nekad se otegne bogami lololo
Нервира ме оно јутарње испијање чаша и чаша воде после бурне ноћи.
nerviraju me pičkice koje kad dođe red na njih dobrnu turu pića, moraju didu negde..šatro.
Haha, jako nervira :-)
Него, јбг... Можда је и ово време лоше, а и околности нису како треба...
Еееееее, пријатељу! Мени другови не дају да платим туру јер их стално возим кући кад попију. Они пију да би побрљавили, а ја сам добовљно луд и без алкохола. :)))))))))))))))
Nervira me kad neko viče.
http://www.youtube.com/watch?v=sO0KdZb_ZXI
Sujetni muskarci.
može i u transfer
kad me gazdarica mrtvu umornu iscima da "samo jos nesto zavrsim", e pa ne da moze.
Људи који смрде.
Hedonista ustao protiv režima.
Ovo.
http://efukt.com/pictures/63.med.jpg
Pičke. Ne smiju udarit pojedinačno no zajedno. Govna. Divljaci.
Inače, da ne zna ko kojim povodom je nastala ova slika.
danas me sve nervira. po metra snijega u pg.
Нервира ме кад неко мљацка, кад ми заузме клоњу сат времена, иако сам и ја тај, нервира ме кад видим дете од десет година са телефоном у рукама како пушта музику без слушалица на улици, нервира ме хипик са дредовима што смрди у аутобусу, нервира ме што не јебем...
Nema mrdanja iz kuće danas
A što, da ti neće možda koja reć fala?
debilcina koji me probudio sa struganjem onog leda dole,a sanjao sam bas do jaja i istripovan san