kad mi treba pola sata da se iskenjam. mnogo nervira.nekad traje par minuta, nekad se otegne bogami lololo
Нервира ме оно јутарње испијање чаша и чаша воде после бурне ноћи.
nerviraju me pičkice koje kad dođe red na njih dobrnu turu pića, moraju didu negde..šatro.
Haha, jako nervira :-)
Ако ме нешто у последње време страшно нервира, то је игнорисање и кулирање од стране неких људи које сам много задужио својим понашањем, односно које нисам ничим лошим или ружним задужио. И због тога, оно што очекујем је барем мало љубазности и понеку пријатну реч, а не игнорисање.
Него, јбг... Можда је и ово време лоше, а и околности нису како треба...
Еееееее, пријатељу! Мени другови не дају да платим туру јер их стално возим кући кад попију. Они пију да би побрљавили, а ја сам добовљно луд и без алкохола. :)))))))))))))))
Nervira me kad neko viče.
Sujetni muskarci.
može i u transfer
kad me gazdarica mrtvu umornu iscima da "samo jos nesto zavrsim", e pa ne da moze.
Људи који смрде.
Hedonista ustao protiv režima.
Ovo.
http://efukt.com/pictures/63.med.jpg
Pičke. Ne smiju udarit pojedinačno no zajedno. Govna. Divljaci.
Inače, da ne zna ko kojim povodom je nastala ova slika.
danas me sve nervira. po metra snijega u pg.
Нервира ме кад неко мљацка, кад ми заузме клоњу сат времена, иако сам и ја тај, нервира ме кад видим дете од десет година са телефоном у рукама како пушта музику без слушалица на улици, нервира ме хипик са дредовима што смрди у аутобусу, нервира ме што не јебем...
Nema mrdanja iz kuće danas
A što, da ti neće možda koja reć fala?
debilcina koji me probudio sa struganjem onog leda dole,a sanjao sam bas do jaja i istripovan san
Riba koja mi ne da da je jedem.