Šta te nervira?

1. Vidio sam Dželo, al nema ni tamo toga što mi treba, tebe velika fala i da imaš sreće i da ti žena rodi tigra i nafake da imaš i Bog da zdravlja. A i ja, od stotine hiljada bendova ja nađem neke lijeve da slušam.

Nervira me mejnstrim muzika, onu koju svi slušaju. Bitlsi, Dorsi, Stonsi, Bon Žovi (ej!), Avendžd Sevenfold. Od loših do precijenjenih bendova moš nać b strane, unrealesed pjesme, čak i davno izgubljeni snimak đe je pjebač prnuo na tonsku probu a od nepoznatih a ne manje no čak i više kvalitetnih ne moš nać jedan čestiti album na usranom internetu. Pank nije mrtav, silovali su ga!

2. Nerviraju me jebeni hejteri svega i svačega... Podsećaju me na onog štrumfa što ga sve nervira (Mrzim što je lep dan, što je veliki štrumf u pravu).. Dobro ba skontali smo da ne voliš nijedan drugi muzički pravac osim Metala, da ne gledaš filmove u kojima nema pucnjave i akcije.. Da su svi koji ne slušaju i ne rade ono što ti radiš debili... Jebeni buntovnici bez razloga, a pun ih je kurac na ovom sajtu..

3. Jebeni buntovnici bez razloga, a pun ih je kurac na ovom sajtu..

Pa ih ti još razlikuj od običnih hipstera...

4. Nisam buntovnik, samo volim da opsujem ono što je narodu milo.

5. Nerviraju me jebeni hejteri svega i svačega... Podsećaju me na onog štrumfa što ga sve nervira (Mrzim što je lep dan, što je veliki štrumf u pravu).. Dobro ba skontali smo da ne voliš nijedan drugi muzički pravac osim Metala, da ne gledaš filmove u kojima nema pucnjave i akcije.. Da su svi koji ne slušaju i ne rade ono što ti radiš debili... Jebeni buntovnici bez razloga, a pun ih je kurac na ovom sajtu..

+1
    Ponekad me smara što sam tako bolesno pozitivna.

6. Nerviraju me likovi koji šta god da Džimi kaže napišu ''Džimi K O B J A S N I O može katanac''
    Kao slažu se uvek sa svim što kaže...

7. Nerviraju me likovi koji šta god da Džimi kaže napišu ''Džimi K O B J A S N I O može katanac''
    Kao slažu se uvek sa svim što kaže..

Pezos KOBJASNIOOO!!

EDIT: MOže katanac

8. Нервира ме шћо морам да чистим гсне по се'ам пута дневно!

9. Нервирају ме километарски смајлији овог типа :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

10. Давид
    Нервирају ме километарски смајлији овог типа :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

+1

11. Умало да заборавим... Јако ми иде на к када неко пише дупло в.

12. Mnogo me nervira besparica!!!!!!!

13. Kad neko gricka nokte, odsekla bih mu ruku.

14. Kad neko gricka nokte, odsekla bih mu ruku.

Одоше руке лололо :)

15. Нервирају ме километарски смајлији овог типа :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Мене опасно нервира овај
    -_-
    Инстант асоцијација на дечурлију, постерџије и клинке-профукњаче. :)

Нервирају ме и људи који дођу на славље и не пију, али прате ко шта ради, ко је колко попио, добацују и саботирају курац, онако шеретски, у стилу "ја сам увек овако лежеран и свестан, ова стока ме не дотиче"...

16. Кад је неко немач појма, а сви га дижу у небеса.

17. Nervira me kad moderator iskoristi ovlašĆTenja pa nastavi diskusiju u temi iako ju je drugi moderator zaključao. Čist krkanluk!

18. Јако ми иде на к када неко пише дупло в.

današnje klinke.

Kada mi neko upada u sred rečenice i ispravlja tamo gde sam pogrešila i još otvori diskusiju o tome. Saslušaj šta imam da kažem pa me tek onda ispravljaj!