Šta te nervira?

1. Жене које шатро прате фудбал и мисле да знају нешто о истом, а немају појма јер је то немогуће.

2. ahahaha to!
    kad misle da će da porastu u očima likova samo zato što će da se proseravaju o fudbalu, a ustvari samo postignu suprotan efekat.

3. да, баш супротан редовно, у фазону боље ћути свега ти, само испадне глупа а ни не капира

4. Жене које шатро прате фудбал и мисле да знају нешто о истом, а немају појма јер је то немогуће.

Ма није то само случај са фудбалом него са спортом уопште. Пар пута сам кад су биле неке важније утакмице био принуђен од стране ортака да исте глдеам по граду у неким фенси кафићима. А кад видим ону булументу хистеричних ликуша било да су дошле у групицама или са момцима одмах добијем осип. Једноставно ни два минута нисам могао сконцентрисано да гледам у тв а да не почнем да се знојим и да ми се повраћа од њихових коментара и узвика. И онда кад се заврши утакмица, било да смо добили или изгубили, мене боли курац за резултат јер ми је притисак 300 са 200.

5. Ooo Storm što ti rekoše...

6. ма да бре, не треба им уопште дозвољавати да гледају на тим јавним местима или било где где се блеји, али буквално.

7. Кад људи који сасвим очигледно пишу српски језик(екавица) и не напишу неко страно име или назив како се изговара него у оригиналу на енглеском ко на ХРТ-у распалом. На пример:neštonešto kenjkenj omiljeni glumac mi je Johnny Depp, Chelsea otkino Stoke ovaj vikend, Terry zabio glavom nevera. Мислим, који курац?! Зашто то радите људи дечко?

Кад играч тима за који навијам или га само симпатишем у тој утакмици да себи прејак фор и тако изгуби лопту. Јес глуп разлог за нервирање, али избаци ме из такта моментално серем им се уста преплаћена.

8. е хвала ти што си то написао. начи то је постао тренд у скорије време, типа то виђам задњих пар месеци, ваљда оће да испадну паметни како они знају да напишу у оригиналу или шта ти ја знам.

9. Ма где задњих пар месеци, гледам то откад уведох интернет... иритантно је.

10. ко их јебе кад на таквим тривијалштинама оће да испадну фаце, дегени

11. Spemovanje rečju 'jebeno' ili uopšte korišćenje te reči i varijacija iste. "Zašto jebeni autobus ide na svakih 20 jebenih minuta!?".

Marš. U. Kurac.

Samo zato što šabanerija sa zapada govori faking prosečno triput u rečenici jer im je fond reči jedva četvorocifren, ne mora da znači da i mi moramo da usvojimo tu praksu. Srpski jezik ionako piša po engleskom kada se radi o psovkama, pa valjda nije dotle došlo da moramo i tu da ih kopiramo.

I nervira me što naše novine kopaju vesti iz engleskih verzija Kurira - Dejli Fejl i San, koji su tri puta gori od domaćih. Plus ne biraju načine da dođi do informacija i često su pune rasizma. Dostupnije su jer su na engleskom, šta li.

12. Likovi koji se deru kao da ih jebu kada se vraćaju uveče iz grada.

13. nerviraju me ljudi koji 12 marta stave sliku đinđića na fejsu i onda citiraju njegove motivacione govore

14. Кад ликуша из прве клупе каже професорки да има лепу фризуру.

15. Nervira me što smo tako glup narod.
    Nervira me što smo lopovi (čast izuzecima).
    Nervira me što verujemo u bolje sutra,a od toga nema ništa jer se ništa konkretno ne dešava.

16. Nervira me :
    - kolektivno hvalisanje "tradicionalnom srpskom gostoljubivišću", lepotama koje samo naša država ima na planeti i sl.
    - upotreba engleskih reči na mestima gde srpka ne bi zasmetala (npr: "pull" na vratima, ko da svaka baba zna šta to znači)

17. - Nervira me kad prevod jednostavno odbija da se sinhronizuje sa filmom.

- Nervira me ljudi koji trpaju strane reci umesto domacih. Deskripcija zvuci zajebanije od opisa. Doslo je do toga da pojedini imaju kreativnu mastu.

- Nerviraju me studenti, onako u globalu svi mi, jer smo picke licimurske.

- Nerviraju me ljudi koji umiru od potrebe da objasne nekome nesto.

- Nervira me rec trol, i sve sto se izvede iz nje.

- Nerviraju me pusaci koji 'batale' pusenje, pa ih zaticem u svakom cosku kako purnjaju.
    http://www.youtube.com/watch?v=Wygw_PMK_CQ

- Nerviraju me patispanje od ljudi.

- Nervira me ljudi koji nece da igraju odbranu, i uz to ljudi koji su dobri ali 'nisu u kondiciji'. Dobar sportista je dobar atleta, dobre atlete igraju odbranu.

- Nervira me sve me nervira, svi me nerviraju!

18. Nervira me Duce i jednog dana cu ga zgaziti kombajnom.

19. Maloumni naslovi u dnevnoj štampi, tipa "Seka Aleksić juče kupila svojoj kerini Pedigre 'ranu sa usitnjenim komadićima mesa od tajlandske pande"

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.