Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
То што овде више нико ништа не чита.
Dobra ti je zadnja defka
mislim da bih hladnokrvno lišio života nekoga ko mnogo mljacka za stolom, čak mi i ne bi bilo žao, naprotiv
Голим рукама оне који лоше лажу. Вређа ме да неко помисли да бих попушила тако нешто. К'о лоша сцена из америчких "комедија".
a ako dobro lazu?
Такве обично не провалим. :)
To što baguje Vuka u trideset i tri pičke materine. Ceo jebeni dan nisam mogao da se ulogujem, a nije do neta, net radi skroz ok.
Redovno padam na jednu utakmicu i to u zadnjih 10 minuta utakmice.
Kao da me neko zajebava.
Skloni se vraže od mene. IŠ SOTONO!
Štucanje me nervira, evo ne mogu da prestanem da štucam...
Sad me podseti na jedan mnogo glup fazon: znaš ti onu foru kad lik uleće u kafić i pita šankera da mu da čašu vode i ovaj izvadi pumparicu i lik kaže fala, znaš zašto je rekao fala? (Opet ponavljam, mnogo je glupo, ali eto).
E jes' i ovo, ali mene sjebu i ranije, tako se ni ne nadam. :)
Znam, da ga uplaši i da ovaj prestane da štuca :) E, prestadoh ja sad i bez toga :)
kako mene nervira Vesna Dedic u onim njenim emisijama i kad pada u trans dok joj gosti pevaju. e mi je transfer em bi joj ruke do lakata odseko da ne gestikulira onako iritirajuce! uh...
Људи који мрзе ракију.
Исфеминизарни ликови који имају добре пичке, како, о како? Шта који курац видиш у таквом лику, осим ако није курац?
isto me nervira kad se namunjim da se isoram za punu krmacu, a onda me, cim krenem, potera i na dvojku, pa ovamo moram da stezem, a ovamo da tocim... bem ti krstenicu i bubrezi i jutarnju kafu...
Mljackanje.
Troličnost.
Aj sad ozbiljno: zašto gledaš emisije Vesne Dedić? Jesi ti lud? :D
Нервирају ме они који дишу на нос , и нервирају ме они који дишу на уста.
Najbolje da ne disu uopste.
Зато шерлок воли само рибе.