Šta te nervira?

1. Je l nosiš naočare za vid?

2. Bohore, iskreno, moje dobar dan smeta samo živčanima. Nikada ti nisam sudio, iako si, npr. ovdje si bio genijalan:

http://vukajlija.com/forum/teme/47737?strana=165#post_3158593

3. ostavio sam na ispovesti.com ispovest da sam se zaposlio kao degustator čokolade u danskoj, čekam da izbijem na naslovnu

4. Ja imam mlađu sestru i kada god mi traži para dadnem joj ali poslje joj 50 puta zovem da mi vrati te dvije marke. Nekidan ja u kafiću naručio piće, popio ga i kada sam trebao platit svatim da mi nema para, i sestra mi je bila u kafiću u to vrijeme i tražio sam joj 5km da platim ali dala mi je 10km i evo prošla su već četri dana da mi nije ni spomenila te novce. Dođe mi da se zapitam kakav sam ja to čovjek i kako se mi ljudi općenito ponašamo preba braći i sestrama...

5. Je li bilo kakvih reakcija na onaj komentar o vucicu?

6. bilo ih je al ne bas prijatnih :)

7. @аутор мађ

молим линк ка исповести о дегустатору чоколаде у данској

8. Malo mi to nerealno

9. Inače, nervira me kolega sa kojim radim baš dosta neljubazan je, nonstop baca seltikizme a boga mi i lovačkih je pun s tim da menja glas za svaki lik iz priče. Poprilično sam tolerantan jer je mukica iz Jagodine ali znojim se često i puno to mi utiče na potrošačku korpu ;(((

10. Pa što mu ne kažeš to jednostavno?
    Pitaj ga je l zna Vevericu?

11. deky, reci tom svom kolezi da te ne smara, a ako ne konta ili/i nastavi, reci mu da odjebe.

12. Odlična doskočica. Pomoćiće sigurno.

13. Ja bih to malo zacinio ovako- reci mu da odjebe u skokovima

14. реци му - претвори се у гумицу и бриши!

;)

15. Pretvori se u munju i sevaj XD

16. Pretvori se u zipo i pali! Xd

17. Ovo je takođe dobra rečenica koju treba reći dotičnom.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.