Šta te nervira?

1. ЈЕБЕНО МЕ НЕРВИРАЈУ ОНЕ КАНЦЕЛАРИЈЕ МОДЕРНЕ СТАКЛЕНЕ ГДЕ ЈЕ СВЕ ОТВОРЕНО С ОНИМ ПЕДЕРСКИМ ВЕНЕЦИЈАНЕРЧИЋИМА МРШ У ПИЧКУ МАТЕРИНУ КОЈЕ СРАЊЕ ОД РАДНОГ МЕСТА

2. Da, ne mozes ni sekretaricu da jebes na miru.

3. Мене ови букс оф књиге нервирају.

4. Мене ови букс оф књиге нервирају.

+1

5. Nervira me kad neko ostavi ventilator da radi u sobi pa odluta negde čvrsto ubeđen da će u njegovom odsustvu soba da se rashladi.

6. Јебено пиво што се превише брзо угреје по овој врућинчини!

7. па ти га усисај, ето решења.

8. Нервира ме кризно стање у Мексичком заливу... И Дуче ме нервира.

9. Нервирају ме шпанци!

И Дуче ме нервира.

?

10. Чекам дидем на баскет, па те мало прозивам.

11. Хтео да изгустирам кад су се већ добри људи цимали да га увезу из Белгије... Небитно, смирио сам се у међувремену. :)

12. Нервира ме што жене воде емисије о спорту или онај преглед спортски на вестима, начи то не може. она се види да нема фрст ајдиа о чему говори смешка се ретардирано и продаје ми ту неки спортски жаргон. леее ееејм

13. kad neko priča s tobom i sve vreme ima naočare za sunce.

14. Нервира ме кад серем а мајка неће да изађе из купатила.

15. Можда ти гледа у сисе?

16. duče,ko će ga znati,možda mi gleda u kurac.

17. Kad seljana fura čačkalicu u gubici i pritom mi se i obrati.

18. Ova tema. Od kad je otvorena ja ne mogu da se sjetim šta me nervira.

19. Ovo što mogu samo jednu defku dnevno da napišem. Koji kurac sa jednom da radim? Da skupim 7 glasova?!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.