Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Neke poznate face na estradi i hejteri! Ali šta im mogu ništa...:(
sve!!!!
↑
Bombastični naslovi u novinama!
pantela, gojkara, mileva i karleusa
Uuuu tražih neku temu za ovo, pa može i ova poslužiti.
Nije da me nervira, niti iritira, nego me 'nako... pecka... recimo.
Kada latenti homoseksualac, čije ime nećemo spominjati, ali za dobrobit ove priče, nazovimo ga Џела. Dakle, Џела ide po četu i forumu, vodeći interakciju pretežno sa muškarcima, nazivajući iste te muškarce pederima, gejevima, fegetima i ostalim društveno nametnutim izrazima za homoseksualce.
Po velikom broju psiholoških i društvenih pravila, kao i laički rečeno: "napad je najbolja odbrana", iz datih podataka, na koje sam sasvim slučajno naletao na četu i forumu, može se proizvesti zaključak da je naš imaginarni lik, Џела, homoseksualac.
Toliko.
Stefi, kad cemo da se masiramo?
Kada ponovo navratiš u NS, beybe.
Reklame. Dođe mi da živim u nekoj planini bez današnje tehnologije.
muve, komarci, leptiri, mravi, ose, skakavci, pauci i ostala gamad jebena koja pretenduju da nas svrgnu sa vrha lanca ishrane! BETON BETON SAMO BETON BETON ĐECI TREBA!
Nije da me nervira, niti iritira, nego me 'nako... pecka... recimo.
Kada latenti homoseksualac, čije ime nećemo spominjati, ali za dobrobit ove priče, nazovimo ga Џела. Dakle, Џела ide po četu i forumu, vodeći interakciju pretežno sa muškarcima, nazivajući iste te muškarce pederima, gejevima, fegetima i ostalim društveno nametnutim izrazima za homoseksualce.
Po velikom broju psiholoških i društvenih pravila, kao i laički rečeno: "napad je najbolja odbrana", iz datih podataka, na koje sam sasvim slučajno naletao na četu i forumu, može se proizvesti zaključak da je naš imaginarni lik, Џела, homoseksualac.
Toliko.
Awwwwwwww. Mad?
Ali nije tačno, skoro nikog ne nazivam pederom, osim Sedplasa kad to zasluži, već pičketinom. Iz čega se može zaključiti da nisam peder, već pičketina, ali dobro. Ali moram da priznam, jesam gej, i volim tebe. 'Oćeš li se udati za mene? ♥
Edit:
A i opšte je poznata činjenica da je sve sem Lemija gej. Uključujući i mene, a i tebe Ištvane.
LOLOLOLOLOLOLO
Dzela, ne seri picko, svima govoris da su gejevi. I keva da ti dodje na cet reko bi joj da je gej.
Nervira me kada se neko parfemiše ili se oseća na jak parfem dok jedem (u pekari pre neki dan sedim i jedem a devojka pored mene kao da je celu bocu parfema ispraznila, odvratno). Dođe mi da takve osobe šutirajući izbacim iz prostorije.
Ne seri sad i ti, Lamu zovem "gejlama", Sedplasu kažem da je peder, sve ostale nazivam pičketinama! A za sve ostalo (ne uključujući ljude) kažem da je gej. Postoji razlika dechko!
Nerviraju me likovi koji kradu slavine sa sportskih igrališta.
Ne trebalo im nikad, pička li im materina!
Nervira me kada Stićko štancuje po forumu i zaključava teme.
Nervira me kad Kostić "teatralno" zatvori temu koja nam je potrebna.
To, to! Ajd da ga gađamo paradajzom. :D
Ili kulenjem ne daj Bože ? :)