Šta te nervira?

1. Nerviraju me retardirani klošari koji tokom noći piju na košarkaškom terenu i na kraju se ispovraćaju ispod koša.

2. što imam tako malo vremena za sve. ustanem u 7h ujutru, i zaspim u 4 h ujutru, i opet ne stignem sve šta želim da uradim.

3. Стварно иду на курац, овде код мене једна оваква жена ради у месари, ја јој тражио прса, она ми насекла алпску.

4. Jebote koja glupača. Isuse.

5. StefanKostić
    Uuuu tražih neku temu za ovo, pa može i ova poslužiti.

Nije da me nervira, niti iritira, nego me 'nako... pecka... recimo.

Kada latenti homoseksualac, čije ime nećemo spominjati, ali za dobrobit ove priče, nazovimo ga Џела. Dakle, Џела ide po četu i forumu, vodeći interakciju pretežno sa muškarcima, nazivajući iste te muškarce pederima, gejevima, fegetima i ostalim društveno nametnutim izrazima za homoseksualce.
    Po velikom broju psiholoških i društvenih pravila, kao i laički rečeno: "napad je najbolja odbrana", iz datih podataka, na koje sam sasvim slučajno naletao na četu i forumu, može se proizvesti zaključak da je naš imaginarni lik, Џела, homoseksualac.

Toliko.

хахахахахахахахахаххахахахахахахахах

6. http://www.images22.com/pics/04/boris-tadic-doing-shake-hand-with-johnny-depp.jpg
    http://www.b92.net/news/pics/2012/07/17/106905507050052d00aad73296355574_v4big.jpg
    Šta koji moj? Pa ajde kad se predsednik slika sa nekim našim sportistom, ali i to je malo preseravanje, al šta ti imaš da se trpaš i slikaš sa nekim ko je došao svojim poslom u Srbiju? Boli nekog što se predsednik slika sa poznatim glumcem. Pare poreskih obveznika se troše na te prijeme, a ljudi gladni. Pa nije sad da smo Norveška, pa da nam se može. Bolje da od svih tih prijema ulože pare u nešto. A što se tiče slikanja sa sportistima, daj im uslove, nek ostvare neke rezultate, a sliku kojom ćeš da se hvališ unucima i fataš 2-3 glasa za iduće izbore, okači mačku o rep.
    PU!
    MRŠ!

7. nervira me jedan tip...

sutra puni 40 godina a ponasa se ko da ima 20, kreten covek...

dileja jedna neprevazidjena a voli da se kurci...

kockar, pijanac, kurvar i probisvet...

jebem ga u usta ona nenormalna...

8. Znam ga i ja, ne lično, ali znam. I skroz kul lik, nemoj zajebavati.

9. Sve to treba na dodatni rad, pa kada im od umora na pamet ne padne seks, onda neće biti ni kurvara ni kockara.

10. reci Dub...

mada, ni govnjiva motka ne bi skodila...

11. Ja mislim da tom čovjeku treba dati da radi u dvije rođendaonice.

12. Kad fali list u knjizi. I to u sred knjige.

13. I to baš kada je najzanimljivije.

14. Kakav to čovjek može da pocijepa list iz knjige? Ustvari osoba koja je to uradila me nervira.

15. Il' kad na početku knjige podvuku ime zločinca ili ubice u detektivskim romanima, to je sad postao trendom ovim biblotekarskim huliganima izgleda, to mi se uvijek pelo na kurac.

16. nervira me što sam toliko lenj da

17. Il' kad na početku knjige podvuku ime zločinca ili ubice u detektivskim romanima, to je sad postao trendom ovim biblotekarskim huliganima izgleda, to mi se uvijek pelo na kurac.

Sviđa mi se kod tih knjiga iz biblioteke što ljudi podvuku lijepe citate, pa onda i ja više pažnje obratim na njih.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.