Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Nisu rame uz rame sa Hendriksom, al su daleko od toga da su bezveze rok bednić. Realno, legende su i jebu keve.
Znači, ti možeš da kažeš da je nešto šit, ali neko ne može da kaže da su oni isti šit kao i Hendriks? Smešno.
Nisi slušao dovoljno Gansa da bi mogao da kažeš da su njanjavi. Bon Džovi jesu njanjavi, ali opet cenim to što su umeli da naprave hit pesme, jer imaš mali milion bendova sa po pet-šest albuma, a da nisu imali ni polu-hitove.
Ako 'oćeš nekomercialnu "nikada-se-nećemo-prodati" ziku, onda potraži neki skrnavi depresivni šugejz post-blek metal bend.
Oni jesu dobri i razlikuju se od ostalih rok bendova. Aksl ima neobičan glas, a samo pazi kako Sleš ubija sa sviranjem. Nije to isti stil kao Hendriks i Cepelin, zato ne možeš to ni upoređivati.
+1
Naprotiv, to jeste isti stil sviranja, pentatonika sa dodacima i malo pizdarija. Samo se individualni stil Sleša, Hendriksa i Pejdža razlikuje, što je i odlika dobrog gitariste, da ga možeš prepoznati lako.
Mogu ljudi slobodno da kazu da je Hendriks sit i da kazu da je GnR jedan od najboljih bendova ikada, ali kao sto sam rekao u prvom postu, onda ce da me nerviraju.
I necu potraziti 'skrnavi depresivni šugejz post-blek metal bend.' jer o njima mislim isto sto i o prethodno vise puta navedena dva benda. Furaju buntovnicki stil, a nisu.
Možeš bar cijeniti to što se dosta razlikuju od ostalih rok bendova koji imaju pravu rok tematiku u pjesmama.
Nervira me što moderatori nemaju opciju da gaguju ljude na forumu.
Dobar si ti, dobar. Držiš se proverenih matorih bendova i izvođača i verovatno nemaš namere da u svoj slušački opus ubaciš nešto novije.
Ako neko jeste pravi ludak i buntovnik, to su blek metalci, jebote, pa ubijaju se međusobno i pale crkve. Aj mi navedi jedne rokere koji to rade.
Ne mora ni novije, barem drugačije.
Hahahah, bezveze.
Samo sto ih se ne drzim jer su 'matori i provereni' vec jer su kvalitetni. Velika razlika.
Mančestere, ima i drugih bendova koji valjaju, a nisu Bitlsi, Dorsi, Cepelin i Flojdi.
I necu potraziti 'skrnavi depresivni šugejz post-blek metal bend.' jer o njima mislim isto sto i o prethodno vise puta navedena dva benda. Furaju buntovnicki stil, a nisu.
'Ajde! Lolololo, i dalje lupaš.
Dobro, to je bilo devedesetih (ludih devedesetih, lololo) - sada su se smirili. Prodali robu uz pomoć vatrene reklame, dok su krv lili i sada broje pare.
Slažem se. Mada, cenim da bi on i za Shinedown rekao da su njanjavi.
'Ajde! Lolololo, i dalje lupaš.
Dobro.
EDIT : I naravno da ti bendovi nisu jedini koje slusam, samo sto ste se vi zakacili bas za tip benda koji me nervira.
Mančesteru su Death i Crowbar njanjavi, jebiga, čovek je trve mudaš :)
I GNR su kvalitetni, za tvoju informaciju. I sigurno je da su kvalitetniji od post-Blekmurovskog Parpla.
Držiš se ti samo onoga što si već čuo i što je starije, te da nemaš tendenciju da otkriješ nešto novo. Bre, ti pominješ samo pet-šest, eventualno sedam izvođača, i to uvek istih. To stvara sliku da si ograničen samo na ono što pominješ.
Sad ste vec vi poceli da lupate.
Nikad nisam lupao, decxacxe, i nikada i neću ololo
Mančestere, ti si prvi počeo. Prihvati to da si si prosuo samo tako i da nemaš šta da nam odgovoriš na to.