Šta te nervira?

1. Sa druge strane vi ste pomenuli 20 bendova.

I sigurno je da su kvalitetniji od post-Blekmurovskog Parpla.

Cemu Parpl sad, njih nisam pomenuo uopste.

Držiš se ti samo onoga što si već čuo i što je starije, te da nemaš tendenciju da otkriješ nešto novo. Bre, ti pominješ samo pet-šest, eventualno sedam izvođača, i to uvek istih. To stvara sliku da si ograničen samo na ono što pominješ.

Ne vidim zbog cega bih sada trebao vama da otvorim dusu o svim bendovima koje slusam. Pominjem samo sebi najdraze.

2. Нервира ме ова њањава, шугава, сифилистична, недојебана, распала, размажена амеба од изговора за жену што вапи за курчевима двадесет црнаца из Мозамбика који су тек пуштени са робије од 30 година због злостављања ситне живине да је ратосиљају паучине које се годинама накупила по међуножју услед оболелости од порекла њеног тате, јебеног Корнелија Пушимкурацзадвадинара Ковача који је го курац од композитора и човека.

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/557508_2347658906973_888027008_n.jpg

3. Haha, prateći bend su joj crna muda.

4. Sa jedne strane pricas kako ja ne dopustam ljudima da slusaju GnR, a sa druge ti meni ne dopustas da ja njima to ne dopustam. Meni se oni ne svidjaju ni kao bend ni kao osobe i ne vidim u cemu je problem. Meni su nekvalitetni i ostavite to tako. Ja mislim da se pretvaraju i sta vas boli kurac sta ja mislim uopste.

5. ManUtdOwn18

Sa jedne strane pricas kako ja ne dopustam ljudima da slusaju GnR, a sa druge ti meni ne dopustas da ja njima to ne dopustam.

Deder, skoncentriši se: ja nigde nisam napisao da ti ne dopuštaš ljudima da slušaju GNR. Ja sam lepo pisao da ti potcenjuješ GNR kao bend, kao i njihovu muziku.

Meni se oni ne svidjaju ni kao bend ni kao osobe i ne vidim u cemu je problem. Meni su nekvalitetni i ostavite to tako. Ja mislim da se pretvaraju i sta vas boli kurac sta ja mislim uopste.

Kada si već napisao svoje mišljenje, i kada već imaš slobodu za tako nešto, onda i mi imamo slobodu da prokomentarišemo to. Realno, boli nas tuki za to što ti misliš da se pretvaraju, samo pokušavamo da ti kažemo da si se zajebao u računjanju i da se oni sasvim sigurno ne pretvaraju.

6. EDIT :

Deder, skoncentriši se: ja nigde nisam napisao da ti ne dopuštaš ljudima da slušaju GNR. Ja sam lepo pisao da ti potcenjuješ GNR kao bend, kao i njihovu muziku.

Ja sam rekao da me nerviraju ljudi koji njih slusaju, ti si meni rekao svasta nesto.

Kada si već napisao svoje mišljenje, i kada već imaš slobodu za tako nešto, onda i mi imamo slobodu da prokomentarišemo to. Realno, boli nas tuki za to što ti misliš da se pretvaraju, samo pokušavamo da ti kažemo da si se zajebao u računjanju i da se oni sasvim sigurno ne pretvaraju.

Ako vas bas toliko boli tuki, onda ne morate ni da se trudite.
    Inace, nisi mozda uzeo u obzir da ste se vi zajebali? Ne a? Dobro.

7. Nema dobre i kvalitetne muzike bez Engleza i crnaca.

8. Osuđujemo te što potcenjuješ GnR, a ne tebe lično. A nismo se sigurno zajebali Zyc i ja, valjda znamo ponešto o muzici jebem mu mater.

9. Ono, boli nas tuki skroz. I to nas baš, ali baš boli. Nego, žao nam je da gledamo kako se blamiraš svojim provalama. I, ne - nismo se zajebavali, kao što nisi ni ti.

10. Haha, prateći bend su joj crna muda.

LOL

11. Sad tek videh da se raspravljate za Gance.

Mančester sine, ne mož' to reći nikako. Aksel jeste govno od čoveka, ali kao bend su nekada prašili kao zveri. Samo, da su ranije izmislili Majlsa Kenedija, po meni, bili bi još bolji, i možda još uvek i postojali.

12. Nema dobre i kvalitetne muzike bez Engleza i crnaca.

Pa Amerikanci su ti mešavina Engleza i crnaca lololo

13. A nismo se sigurno zajebali Zyc i ja, valjda znamo ponešto o muzici jebem mu mater.

Pa znam i ja nesto valjda majku mu. Kao i ljudi sa kojima sam pricao o ovome, a za koje smatram da se njihovo misljenje moze uzeti u obzir po ovom pitanju.

14. Pa Amerikanci su ti mešavina Engleza i crnaca lololo

Modifikovani su.

Nego, žao nam je da gledamo kako se blamiraš svojim provalama.

Najveca provala ovde je bila, slozicete se, to sto si ti stavio ove rame uz rame sa onima.

15. Bitlsi su se prvi "prodali". Oni su pržili, bili "Prljavi" rokeri, a onda ih je menadžerija ugurala u ona odelca sa kravaticama, skratila im (uz pomoć frizera) kose na frizurice koje su preteča emo šiški i dali im da se smeškaju na bini.

Vidi se da ne poznaješ materiju...

GNR i Bon Jovi (koji je meni ogavan) jesu jebene legende rok muzike i naravno da jesu rame uz rame sa Cepelinima i Hendriksom.

Au, a za ovo bi te razmodovao lagano :pederski smajli:

Sad bih stao na stranu ManUtdOwn18 jer Луди Чак i zyclon ne znaju a lože se :) al me mrzi

Da odgovorim na temu:
    -vrućina
    -ljudi koji se kurče
    -ljudi koji troše dragocene momente života na slušanje i gledanje svakojakog đubreta, poput Bon Jovi-a npr :) mislim, njihova stvar, al ipak me boli duša lolo
    -ljudi koji moraju da kažu skoro sve što i pomisle
    -ljudi koji čine zlo drugima bez ikakve merljive koristi
    -mušice i komarci
    -ljudi sa neuništivim predrasudama o drogama
    -ustav i zakoni republike Srbije
    ...
    dopisaću još kad se setim..

16. Ja sam rekao da me nerviraju ljudi koji njih slusaju, ti si meni rekao svasta nesto.

Pa, naravno da sam ti svašta nešto rekao, kada lupaš kao Maksim po diviziji.

Луди Чак

Osuđujemo te što potcenjuješ GnR, a ne tebe lično. A nismo se sigurno zajebali Zyc i ja, valjda znamo ponešto o muzici jebem mu mater.

Eh, LČ - i mi smo budale, kada liku kome se stav svodi na "oni su komercijala = oni su sranje" objašnjavamo neke stvari.

Evo i ovo:

ManUtdOwn18

Nema dobre i kvalitetne muzike bez Engleza i crnaca.

Voleo bih da se samo zeza, ali cenim da je jebeno ozbiljan. Tol'ki je svet, a on se drži samo Britanaca. Verovatno smatra da su i Seether sranje ili AC/DC.

17. Vidi se da ne poznaješ materiju...

Jok, ti poznaješ.

Au, a za ovo bi te razmodovao lagano :pederski smajli:

Šaljivo, nema šta.

Sad bih stao na stranu ManUtdOwn18 jer Луди Чак i zyclon ne znaju a lože se :) al me mrzi

A, nije te mrzelo da se ovako prosipaš. Ili daj neke argumente ili idi i rashladi se, kad ti je već tol'ko vruće.

18. Bas bukvalno shvatas sve sto kazem. Mislim da donosis zakljucke bez ikakvih razloga. Pola stvari za koje si me 'optuzio' ja nisam nijednom rekao. I niti sam samo pricao "oni su komercijala = oni su sranje", i to si mi nalepio. Dosta komentara se svodilo na to da ja lupam i na opovrgavanje nekih mojih tvrdnji, jbg ne mogu ja s tobom da se raspravljam.

EDIT : http://vukajlija.com/reakcije/84

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.