Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Nerviraju me ljudi koji se prave da su glupi. Stoka.
nervira me kad se zaletim u prici da bacim neko poredjenje i onda mi ne padne nista na pamet za drugi dio. Hvala bogu za konja.
Kad neko jebeno melje bez prestanka!!!
Kurac kuliraj!
Kad moram da uguram jorgan u onu navlaku, pogotovo kad je onaj tanji jorgan, muke Isusove.
Svađanje i podjebavanje po Vukajliji, a pogotovo četu. Kačajte ljudi sise (po mogućstvu rasnih Šokica), širite ljubav. Gledanje u sise produžava život.
ахаха мајке ми, потрефити ћошкове, наука једна е
upravo sam namestila tri kreveta i smantala tri jorgana u navlake,smara,ali ima fora da sa naličja uhvatiš ivice i samo fikneš jorgan k'o stolnjak kad istreseš,posle poravnjaš i brže ide nego regulare.
Srna pobijedila, Luks, to tvoje je viša nauka! :D
Ја сам то решио тиме што сам се утовио ко медвед па ми јорган и не треба, увек ми је топло.
Sačuvaj bože....
Izvratiš navlaku, gurneš ruke unutra u ćoškove, uhvatiš jorgan za ćoškove i samo uvučeš unutra.... Najprostija stvar, definitivno.
Takođe, odličan metod. Hvala, sinak!
Каце људи облаче у америчке заставе. То ми непојмљиво иде на курац.
http://67.215.227.235/images/p/n/z/MOTE-WD62_V1.jpg
http://herblog.com/wp-content/uploads/2012/06/american-flag-day-and-the-stars-and-stripes-fashion-expression-72.jpg
опако ми боде очи.
нервира ме кад ми неко буде за компом и остави волуме на звучницима да буде незаокружен број типа 28 а не 30, 41 а не 40, МОРА ЗАОКРУЖЕН
Najbolji volume je na 28.
да си ми син, избацио бих те из куће
и нервира ме кад ми неко дрнда глобус који је на десном звучнику, нарочито кева кад брише прашину па га премести на леви е скалпирао бих
и кад ми неко сјебе тепих, па не стоји право већ се набора
Nerviraju me kupaće gaće vaterpolista reprezentacije Srbije. One u boji srpske zastave. Malo mi je to degutantno da dvoglavi orao bude razvučen preko nečijeg šupka ili kurca... Dođe mu ko nepoštovanje zastave. Ako već oćeš patrijotizma turi ga na kapicu, a obuci plave gaće.
Њари, ти имаш опсесивно-компулзивни поремећај, јеботе.
ne znam za ostale,ali meni ovo čudno zvuči,lololo
http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/19658503.jpg
Мрзим кад ми неко уђе у собу и остави отворена врата, у стању сам да убијем тад.
jap,rastao tri godine isto,izrastao u obraz,drugi isto raste već par godina,kad boli imaš utisak da ti se vilica i pola face kida.druga dva ni nemam,niti prizivam.nisam pila niš protiv bolova,verujem da ne bi ni pomoglo.