Šta te nervira?

1. Što sam se opet navukla na FejZbuk.

2. Sto ponavljam greske.

3. Што не могу да спавам јебено, Морфеусе децхко напурњаш ми се кобаса.

4. Isto. Prvo jedva zaspim pa me oko 4-5 ujutru probudi dzukela koja laje na neki kurac, pa oko 7 keva kad podje na posao, pa kad opet zaspim cale kad uzme da prica na telefon, a on kad prica na telefon cuje se ko kad se cobani dozivaju zbrda nabrdo.

5. Kad zaspem tokom dana i probudim se u komori u kojoj ima preko 100 stepeni. Glava puca, ne znam gde sam. Džaba što je prozor otvoren.

6. Loš to trip Makraone, dešava se i meni, ubio bih nekog.

7. дупли налози, бановање на сопствени захтев, качење дебилних слика на тему смешне слике, усиљено лизање између аутора, лајковање.

8. Toliko me mnogo stvari nervira u ovom momentu, nema smisla pisati pojedinačno.

9. Плус један на то, само ово ми иде на курац највише тренутно.

10. Nervira me sto,kad neko pogine,mnogo ljudi se nadje da pise po fejsu razna sranja i neke stihove,prave klipove itd,a osobu znali na cao-cao.Patnja preko fejsa?Daj bre. Drugar pogine,celo drustvo na nogama od jutra do sutra,pomazemo koliko mozemo,jurimo na sve strane i onda dodjem na fejs i vidim klinku kako sere i ,,place" a nije se ni setila da dodje da pita jel treba nesto...Govnurde bre...Morao sam negde da izbacim ovo,ne ide vise ni da pricam ljudima oko sebe kad svi vide problem...

11. E to! Nedavno je bila neka likušica, poginuo joj kao drugar i ona odmah napravila stranicu sa njegovim imenom i kao "uvek u našim srcima" i izbacivala na svoj zid skoro svakih pola sata. Da se čovek krsti.

12. Чудно време дошло... Боже сачувај.

13. Kako se ljudi tako otvoreno hvale nekim glupostima. Onako kao slučajno.

14. Nervira me kad mi ćale pojede sav crveni kavijar a ne naruči novi, znači haos.

15. Нервира ме кер који почне да лаје ко луд кад ја треба да спавам.

16. Jebeni rast umnjaka. Tri su mi normalno nikla u osmom razredu bez bolova uopšte. Al' ovaj gornji desni mi uništava život već tri godine, kontam da će mi porođaj biti ništa u odnosu na ovo. A moj zubar insistira da to ne treba vaditi jer je "zub sasvim lepo počeo da raste". PA RASTE VEĆ TRI GODINE JEBEMU MATER, HOĆU DA CRKNEM!
    Izvinjavam se na nezanimljivom postu, nakljukana sam tabletama protiv bolova, ne znam šta pišem.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.