Šta te nervira?

1. Zamisli scenu.Dolazi mi baja u kafic (u kom radim od skora,a postoji varijanta da se stalni gosti upisuju ukoliko moraju hitno da odu ili sl pa nemaju vremena da me cekaju ako je guzva) dzipom od dvajs iljade evra,sedne,baci Marlboro,Zippo upaljac i kljuceve na sto,popije malu kafu i kiselu sto mu izadje 120 dinara i ustane i ode,i sad ja trebam govno skrto da upisem za 120 dinara,a ne znam ni kako se zove,sta,da ga jurim po ulici??? Bem ti zivot.Ja razumem da neko napravi ceh od 5000 pa da nema kod sebe i da ga upisem,ali 120 dinara?!?!Supickumaterinugovnoraspalobre!

2. Опусти се, браћела.

3. Ako se tako nastavi,nema potrebe da pisem na ovoj temi,videcete me u novinama... :D :D :D ,, Krvava noc u Pozarevcu - Konobar manijakalno izmasakrirao bahatog gosta. '' :D :D

Mada,mozda i necete,pokusacu da budem profesionalan i da cuvam zivce... ;)

4. зато постоји тенденција код паметнијих менаџера кафића/клубова да нема више на црту.. на крају увек локал буде на губитку

5. Kad neko umre, pa mu svi pišu po zidu ko da mu je rođendan i reklamiraju svoju žalost po fejsbuku.

6. Нисам то запазио тај феномен СасвимНебитна, можда зато јер немам ФБ хаха.
    али не верујем и даље даће неко да напише на нечијем профилу - е брате, био си добар ортак, штета што те бог узео под своје :(
    ил такав неки трип.

7. E Konane UPRAVO to pišu. Fazon "nedostajaćeš mwa mwa :(".. Jbt, na smrti gledaju da zgrnu lajkove... Mislim, ako ti je stvarno žao, imaš preča posla nego da to objavljuješ po fejsbuku.. Boles'

8. И даље не верујем у то, али шта знам, могуће, клинци су болесни. Ајде на страну то, али и даље не капирам ту претерану глад за лајковањем, шта, добиће паре неке ако скупи десетак лајкова, порашће му рејтинг, куре можда? Блах.

9. Nervira me kad postanem uberemotivna. Ne podnosim to. Dođe mi da samu sebe zadavim.

10. Pa ti nemoj da veruješ, al evo pričam ti živu istinu, malopre gledah to na fejsu i brateee... Opleli po objavama i tužnim statusima praćenim slikama umrlog, tačno da ti se zgadi život. A teško da je tolike ljude i znao dobro, al eto...
    A pomama za lajkovima je poseban sindrom, uglvnom se svodi na to da je marva željna pažnje..

11. Sad imao diskusiju sa vedeom funkcije moje žene. Naljutila se kad sam rek'o da je MESINA i rekla mi dug string reči od koji sam mogao parsirati i razaznati svega nekoliko kao npr: "... si međed... ne! .... ?!... svaka žena neće... možda u tvom selu... ?! ....##.... sam se udala.... odvratno... ", a fino i lepo rečeno bilo u najboljoj nameri da se pohvali njena zategnuta figura, građa kršog, okuugodnog i nadasve sehi čeljadeta. Žene dečaci, zašto hoćete da vam se mažu oči ljupkoglagoljivim, lažnim rečima, više nego kad vam čojek kaže iskreno, doduše osirovo, ali opet iskreno jebemuždrakuždrakinu?

12. Нејасно скроз Учо, ништа нема лепше од женских облина.

13. Lukseeeeee da li si ti to se oženio van svog sela? Cccc.

14. Ništa mi nije jasno Lukse. To se lepo međusobno pljesnete po dupetu i mirna Bačka...kakvi međedi?

15. Natnat, ni meni nije jasno. Prodaću par Hju Grant fora, jes' ljigavština, al' prolazi. lolo

16. Нервирају ме мајмуни који на утакмицама зајебавају и ометају играче. Узео бих му онај ласер и набио у нос, пошто је за чмар много узак па неће довољно да га боли.

17. Међед и месина. ♥
    Луксе, не разуме она твој речник. Жени кад кажеш да је месина она у глави има слику овога:
    http://slike.planet-lepote.com/xinha/slike/rekreacija/hujsanje/debela.jpg

18. @SmaReme
    Upravo tako.

19. Луксе, не разуме она твој речник. Жени кад кажеш да је месина она у глави има слику овога:

A ja sliku ovoga, i de ti sad njoj objasni :D http://2.bp.blogspot.com/-CeTmPV9U9E4/Txmhq75ngXI/AAAAAAAAIJc/2xgLyPiqoag/s400/Gina+Carano+Hot2.jpg

20. Pa dobro, mogao si da nađeš neku drugu reč, mesina asocira na ovo što je Reme postavio :) Probaj sa nekim deminutivima :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.