Probaću zicer sa cvećem nekim, manji je rizik. Kod stana ima neke bašta sa ružama, kuranfilima i sličnim šarenim biljkama što su neki buržuji nasadili, tako da i nije ni pregolem trošak lolo
Stana:(Nisam u stanju da verodostojno prenesem ženski deo dijaloga u ovom skeču, jer kad god sam ga slušao, nisam bio u stanju da ga razumem, a kamoli zapamtim. Ipak iz opšte kulture znam da ovde sledi prvo poistovećivanje muža sa nekom domaćom životinjom, zatim upoređivanje sebe sa nekom od vrsta pernate živine, jer gospoja nije poslušala roditelje da se uda za Simu apotekara, već je slušala svoje srce i udala se za ovog (upisati vrstu stoke po izboru))
Stivene, ima sličnosti, kažem ti, par reči sam pohvat'o i to je to. Ostalo nisam stigao, a druge sam i zaboravio, podvest rekla - bolje tako. Uglavnom znam da je rekla da sam međed, na šta sam rekao da je svakako kompliment i da ona isto tako treba da shvati "mesinu" kao kompliment, što ju je više raspizdilo. :D
Луксе, а што лепо не узмеш слику коју ти је поставио Реме и нађеш још неку, мојне ону што си ти постављао, неку да буде добра ал не превише ;) и онда јој лепо кажеш:
"Кад сам рекао месина ти си мислила на ово" :ремеова слика: "А ја сам уствари мислио на ово" :твоја слика:
И решен проблем, после само да јој набијеш кривицу лома и то је то :Д
Скајлер, Волтова жена из брејкинг беда, значи убио бих је колко ме нервира, иначе је до јаја жена, ал у епизоди ме изнервира бар неки пут и буквално бих је убио.
није брате, врх је лик одрађен, чим успева да нас живцира путем малог екрана, мош мислити како је волту
у последњој епизоди сам се малчице понадао да ће да је убије
1)Nerviaju me ljudi koji kukaju kako nemaju novca za nešto bitno (npr. faks), a pola godine su po nekim ostrvima, Sejšelima, raznim Zakintosima.. Mrš stoko buržujska...
2)Nervira me Balašević sa onim "ja sam panonski mornar , gde je moje more".. Pa presušilo pizda ti materina pre milion godina!! Hoćes možda vremeplov da ti napravim?
3)Nervira me kad mi traće vreme... Ako imaš šta da kažeš, reci odmah. Nemoj da okolišaš kao da jedem ljude-
4)Idu mi na kurac ego masturbatori koji glume ludilo, kao oni su najbolji, najtalentovaniji itd. a ne znaju da poteraju rukom gde su šuplji...
Reci joj da si na ovo mislio kad si rekao MESINA.
http://www.rts.rs/upload/storyBoxImageData/2012/06/12/9927086/etore-mesina.jpg
Inače, to ni meni nikad neće biti jasno.
Месиница?
Probaću zicer sa cvećem nekim, manji je rizik. Kod stana ima neke bašta sa ružama, kuranfilima i sličnim šarenim biljkama što su neki buržuji nasadili, tako da i nije ni pregolem trošak lolo
Mašinica.
Луксе, је л' овако некако звучало?
Stivene, ima sličnosti, kažem ti, par reči sam pohvat'o i to je to. Ostalo nisam stigao, a druge sam i zaboravio, podvest rekla - bolje tako. Uglavnom znam da je rekla da sam međed, na šta sam rekao da je svakako kompliment i da ona isto tako treba da shvati "mesinu" kao kompliment, što ju je više raspizdilo. :D
Meśa, slaga te neko, to je na kraljičinu. na sveti je 50 eura.
džabaka :)))
biju po ušima ko neće :)
Луксе, а што лепо не узмеш слику коју ти је поставио Реме и нађеш још неку, мојне ону што си ти постављао, неку да буде добра ал не превише ;) и онда јој лепо кажеш:
"Кад сам рекао месина ти си мислила на ово" :ремеова слика: "А ја сам уствари мислио на ово" :твоја слика:
И решен проблем, после само да јој набијеш кривицу лома и то је то :Д
Скајлер, Волтова жена из брејкинг беда, значи убио бих је колко ме нервира, иначе је до јаја жена, ал у епизоди ме изнервира бар неки пут и буквално бих је убио.
+1
класична преклапача, што би рекла једна еминентна личност са олимпа
Previse stvari.
класична преклапача, што би рекла једна еминентна личност са олимпа
Јер на скај мислиш? паклена је, толико ирационално, оно женски а све вођено неким добрим циљевима али потпуно погрешно протумачено и изведено.
није брате, врх је лик одрађен, чим успева да нас живцира путем малог екрана, мош мислити како је волту
у последњој епизоди сам се малчице понадао да ће да је убије
не спојлуј јеоте ћоеће, немој се изланеш нешто.
лик је врх, баш је оно да ти буде жена, напорна је енормно, зато ваљда и треба да ти буде жена.
To bre! Jebena Skajler... da sam Volt, ubio bih je već 10 puta. I onaj njihov retard od sina, poludim dok ga slušam. Kako je naporan.
Nervira me ova vrućinština i što sutra imam ispit, a ne mogu da spavam, jer se topim...
1)Nerviaju me ljudi koji kukaju kako nemaju novca za nešto bitno (npr. faks), a pola godine su po nekim ostrvima, Sejšelima, raznim Zakintosima.. Mrš stoko buržujska...
2)Nervira me Balašević sa onim "ja sam panonski mornar , gde je moje more".. Pa presušilo pizda ti materina pre milion godina!! Hoćes možda vremeplov da ti napravim?
3)Nervira me kad mi traće vreme... Ako imaš šta da kažeš, reci odmah. Nemoj da okolišaš kao da jedem ljude-
4)Idu mi na kurac ego masturbatori koji glume ludilo, kao oni su najbolji, najtalentovaniji itd. a ne znaju da poteraju rukom gde su šuplji...
Kad se setim nečega, dodaću xD
Paulo Koeljo.