I jos mnogo stvari, kao kad neko sporo hoda u prodavnici a ti zelis svoj posao tamo brzo da zavrsis pa ne mozes da prodjes jer je prodavnica puna debila koja sporo hodaju. Kad neko sporo prica preko telefona, kad neko slabo cuje i vidi. I naravno kad se neko pravi vazan.
Nervira me što mi je nos pocrvenio i počeo da se ljušti, to mi je od Sunca, i što kad skinem trik maj'cu, ne primećuje se, ostale mi bijele crte po koži.
nervira me što sam sad gladna a nemam ništa da jedem, spava mi se a ne mogu i pila sam puno piva i muka mi je. al neću da se nerviram, ipak ću da spavam
Zecice,uzmi popij vode koliko god mozes,povracaj ako ti se povraca,i samo pij vodu.Tako ces spreciti mamurluk i nece pored svega toga sto imas boleti glava.
spor internet
zar se to kod tebe ne može ubrzati? uzmi bežični.
čekanje
Sačekaj minut Mastrikste.
Prođe već 6. :)
Jebiga, zabrojah se. :) Aj ništa, pa drugi put ćeš me čekat'. :)
Kad nekome nesto objasnis, pa onda na kraju price te pita da objasnis ponovo, umesto da 's pocetka kaze da nije shvatio.
U pravu si GlupoKopile, to zaista ume da iznervira.
I jos mnogo stvari, kao kad neko sporo hoda u prodavnici a ti zelis svoj posao tamo brzo da zavrsis pa ne mozes da prodjes jer je prodavnica puna debila koja sporo hodaju. Kad neko sporo prica preko telefona, kad neko slabo cuje i vidi. I naravno kad se neko pravi vazan.
+ na post gore. :)
@ban ne mogu jer se stalno selim, takav mi posao, pa koristim pripejd modeme
ps evo sad je extra
Nervira me što mi je nos pocrvenio i počeo da se ljušti, to mi je od Sunca, i što kad skinem trik maj'cu, ne primećuje se, ostale mi bijele crte po koži.
Nervira me što čim dođe leto ja ne mogu da spavam.
Nerviraju me ljudi koji grickaju nokte i polunašminkane žene.
DLZ onda sam ja tvoja nocna mora.:D
http://steynian.files.wordpress.com/2008/04/dirty_hands.jpg
Grickaj slobodno dok ne zaradiš pantljičare.
Mislila sam na ovo drugo.Meni je dovoljno malo sminke jer sam svejedno lepa.:D
nervira me što sam sad gladna a nemam ništa da jedem, spava mi se a ne mogu i pila sam puno piva i muka mi je. al neću da se nerviram, ipak ću da spavam
Bravo zeko! :)
Zecice,uzmi popij vode koliko god mozes,povracaj ako ti se povraca,i samo pij vodu.Tako ces spreciti mamurluk i nece pored svega toga sto imas boleti glava.