Šta te nervira?

1. Ne da me nervira, nego mrzim moje biciklo. O biciklo, da ti sve jebem, kol'ko li te samo mrzim.

2. А што га мрзиш?

3. Ja ne volim John Cenu.....

4. Džimi, kako reče Eternal seljak što mrzi Fejsbuk, citiram "Mrzim ga zato što je govno i nervira me.".

5. ja mrzim to sto nikada ne mogu da uradim nesto onako kako sam zamislila jer sam suvise trapava...ili cak i trapava blaga rec :D

6. Veliš Ria, Majka priroda ti dala lijevu i desnu ruku, samo ih pogrešno nasadila. :)

7. ne..dve leve veruj mi :)

8. pa leva i desna pogresno nasadjene su gore od dve leve....vako ak imas dve leve jedna normalno funkcionise

9. Mene nervira slika eternal seljaka!

10. i mene isto nervira.....kurci se mnogo....i sto je najgore misli da je seksi a pogleaj ga kakav je

11. mene nervira kad nemem para a ni momka:(

12. mene nervira kad nemam para da kupim rakije

13. mene nervira što nemam pivo

14. e jebga ludi....sad si me zajebo

15. Nervira me što se nerviram.

16. nervira me kada ljudi neće da priznaju grešku, čak i kad je toliko očigledno da nisu u pravu a još gore, kad u kombinaciji sa tim lažu i izmišljaju samo da bi nekako opravdali sebe. e, od toga izluđujem, i najbolje ih se kloniti, ali najteže je kad ne možeš tek tako, jer ste vezani poslom, i onda ti preostaje ili da napuštaš posao ili da trpiš.i uvek nekako izabereš da trpiš i samo se iznova nerviraš, dotle dok jednom stvarno ne pukneš i kažeš, e sad je stvarno dosta!i onda lepo sve ode u tri lepe...

17. Mene nervira jutarnje kijanje koje na kraju potraje ceo dan :(

18. Nervira me kafa koju sam prosula po polovini kuhinje.

19. nervira me kad se nerviram zbog gluposti...
    evo, opet!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.