nervira me kada ljudi neće da priznaju grešku, čak i kad je toliko očigledno da nisu u pravu a još gore, kad u kombinaciji sa tim lažu i izmišljaju samo da bi nekako opravdali sebe. e, od toga izluđujem, i najbolje ih se kloniti, ali najteže je kad ne možeš tek tako, jer ste vezani poslom, i onda ti preostaje ili da napuštaš posao ili da trpiš.i uvek nekako izabereš da trpiš i samo se iznova nerviraš, dotle dok jednom stvarno ne pukneš i kažeš, e sad je stvarno dosta!i onda lepo sve ode u tri lepe...
Samo pegla oslobađa.
Ne da me nervira, nego mrzim moje biciklo. O biciklo, da ti sve jebem, kol'ko li te samo mrzim.
А што га мрзиш?
Ja ne volim John Cenu.....
Džimi, kako reče Eternal seljak što mrzi Fejsbuk, citiram "Mrzim ga zato što je govno i nervira me.".
ja mrzim to sto nikada ne mogu da uradim nesto onako kako sam zamislila jer sam suvise trapava...ili cak i trapava blaga rec :D
Veliš Ria, Majka priroda ti dala lijevu i desnu ruku, samo ih pogrešno nasadila. :)
ne..dve leve veruj mi :)
pa leva i desna pogresno nasadjene su gore od dve leve....vako ak imas dve leve jedna normalno funkcionise
Mene nervira slika eternal seljaka!
i mene isto nervira.....kurci se mnogo....i sto je najgore misli da je seksi a pogleaj ga kakav je
mene nervira kad nemem para a ni momka:(
mene nervira kad nemam para da kupim rakije
mene nervira što nemam pivo
e jebga ludi....sad si me zajebo
Nervira me što se nerviram.
nervira me kada ljudi neće da priznaju grešku, čak i kad je toliko očigledno da nisu u pravu a još gore, kad u kombinaciji sa tim lažu i izmišljaju samo da bi nekako opravdali sebe. e, od toga izluđujem, i najbolje ih se kloniti, ali najteže je kad ne možeš tek tako, jer ste vezani poslom, i onda ti preostaje ili da napuštaš posao ili da trpiš.i uvek nekako izabereš da trpiš i samo se iznova nerviraš, dotle dok jednom stvarno ne pukneš i kažeš, e sad je stvarno dosta!i onda lepo sve ode u tri lepe...
Mene nervira jutarnje kijanje koje na kraju potraje ceo dan :(
Nervira me kafa koju sam prosula po polovini kuhinje.
nervira me kad se nerviram zbog gluposti...
evo, opet!