Šta te nervira?

1. Nervira me što ponekad sam sebi zameram neke stvari koje normalan sebi ne bi.

2. Kad se setim bivših devojaka,glupi ljudi,to što nemam ponekad pare za pljuge,radijacija.

3. nervira me što sam gladna

4. Tasmanijski, ne bi ti imala tih muka, da ja nisam zaboravio jedan odličan recept za zečetinu na gradski način.

5. ne jedem ja zečetinu, više volim piletinu:)

6. Upravo me iznervirao neko drag,,,vise povredio...ali sta cete, desava se...

7. Vidiš Šano, ovako treba, ka' Elena, a ne ka' ti, pišeš eseje jebote o svojim ljubavnim krahovima.

8. Nisu to ljubavni krahovi,nego ljubavni krah.Znaci u jednini je(hvala bogu) i prosao je.Jer sam se opet zaljubila i to ovoga puta srecno!Doci ce mi veceras na rodjus!:D

9. Blago tebe, noćas će ljubav tvoja da ti vuče uši. Jes' da mislim da je slavljenje rođendana čisto sranje i proseravanje (što i jes'), ali eto, ić' ću protiv sebe (nije mi prvi put) i čestitaću ti ga. Rođendan, ne momka, ne mogu ja tebe tol'ko puta čestitat' za momka pošto ih češće mijenjaš no statuse na Fejsbuk. Evo ga: Čestiti rođendan!

10. Čestitam rođendan Shano...

11. Hvala.Bio mi je rodjus u sredu,ali slavim ga danas.:D

12. Šano, kolač još nije gotov, ali biće sigurno do noćas, trenutno se mijesi.

http://img230.imageshack.us/img230/404/cakesitting2kl3.jpg

13. Mesjo,ja volim vocne torte!

14. Pa dobro, staviću ja koju jagodu ili paradajz u tortu.

15. stavi puno tropskog voca i piskote

16. Staviću joj, staviću...

17. Nije da me nervira, ali mi je debilan natpis koji stavljaju ljudi na kapiju koji imaju paščad što im čuvaju kuću a glasi otprilike "Ovde ja čuvam!". Way to go you morons.

18. Nerviraju me ljudi.
    Zivtonitnje nikad.
    edit: ovo gore su ZIVOTINJE :))))

19. Mene baš nervira taj "Zivtonitnje"... Ima mnogo komplikovano ime... Nerviraju me komplikovana imena. :(

20. Evo na primer mene Piro ne nervira nikako... Ali koga Piro nervira nek mi se javi mogu da ga bijem :DDD

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.