U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Kada neplanirano nestane vode, čekam pola sata do sat da vidim da l' će doći onda od silnog čekanja odem kupim jednu od 5 litara za pranje ruku i dve od po litar ipo za piće, vratim se kući kad ono "Snajka, nisi morala da ideš, stigla voda." I tako svaki ama svaki put kada nestane voda. Iz takta me izbaci jer 'beno mora da dođe kada kupim vodu.
ањњњ мица
toliko te izbaci iz takta da je oterash u pershun :D
gde to toliko neplanirano nestaje voda,a ima interneta?
Ja sam suptilna tad. Sve lepo i od reda opsujem. :)
U gradu. :)
u kom to gradu?nestane i kod mene,al to jednom u godinu-dve kada rade nesto.sada,recimo radili zezeljev most,pa je bio slabiji pritisak.to je jednom u milju godina.cak nije nestalo,vec je bio slab pritisak.
Nerviraju me debeli ljudi koji su klasični domagoji i neradnici. Tačnije, mrzim ih. Bio sam i ja nekad debeo, verovatno ih zato i mrzim. Pod debeo ne mislim strogo vezano za kilažu, već raspored iste. Kad vidim takvog jalovca od muškaraca, ubio bih ga. Sećam se u srednjoj školi je postojao običaj da je diskretno i indiskretno zajebava drugarica debeljuca, tad mi je bilo krivo. Danas, mislim da treba debele i mlitave ljude zajebavati do faze ekstrema: dok ne odluče da se dovedu do red, ili dok se ne ubiju zbog konstantnog maltretiranja. A ovi odgovorni a debeli nek se dovedu u red, pošto će ih holesterol ubiti.
P.S. Dobar naziv, oni su "Šta?", ne "Ko?"
Nervira me novi hit chart breaker Daft Punkov singl Get Lucky. Tu pjesmu svudje cujem; prati me. Get MRŠ!
e,brate,upravo komsije to pustaju bas sad :D
Људи који се нервирају на баскету и једу говна ко да играју у паре.
Ови осим мене.
Skaj Vikler, da ga srentem uletio bih mu klizeći sa dvije noge...
jbm ti hipsterske frizure, kad skine sa strane a zakovrne na gore...jebo li ve justin biber
Meni gotivno kad svi zgledaju ko budale, a ja jedini ko čovjek
to+karirana sulja...jebalo vek
Uske pantalpne koje zautavljaju cirkulaciju.
Ko žene
Nervira me što se izgubila u narodu ta neka ljubav i toplina.
i mene isto. al' ne brini, žajk, ti to posjeduješ za sve nas ;(
Kad smo već kod frizura
http://www.frizure.hr/sadrzaj/20130104/04012013025504-v-djecja_frizura_1v.jpg
http://www.uroda-wdziek.pl/files/images/punks760it.jpg
K'o petao, samo što ne zakukuriče. :) Jedva se suzdržavam da ne prasnem od smeha kada prođu pored mene. :)
Ovakvi pored mene ne prolaze.
Žene! A jebo ga bog jeste komplikovane, tačno mi se nekad topi mozak od te "komplikovanosti" a u suštini je kurčina jedna jer ne znate šta hoće.