Šta te nervira?

  1. Ko te jebe kad nećeš da učiš.

  2. Учење је за оне што нумеју да се бију, како је већ неко лепо реко.

  3. Учење је за оне што нумеју да се бију, како је већ неко лепо реко.

    Kristijan Golubović, 100%

  4. Зашто ме прогањаш, Мала Видро?

  5. Јесам једини приметио да Вучица зове свекрву мама. Деветнаести век стајл! Вучиџа српкиња!

  6. досадно ми ;(

  7. То је зато што пати од Едиповог комплекса, Пацове.

  8. Како од Едиповог, ваљда од Електриног, такосебешезове.

  9. Pacova nervira L@ki.

  10. Elektrin je valjda na relaciji ćerka-otac, Pacove...

  11. Ниси у току, Пацове.

  12. Зато и кажем форгетминот, јер ако свекрву зове мама онда и свекра зове тата, што значи да можда преноси са оца на свекра. Шпанска серија јеботе лололо

    ЕДИТ: Не нервира ме Лаки, само се зајебавам.

  13. Не нервира ме Лаки, само се зајебавам.

    УСРО СЕ

  14. Jebiga, ne mogu da je zovem tetka, zabranila mi. Htela sam ja da je zovem i strina ili gospođo a to bi značilo... hm, nije loše, probaću. :)
    Edit: Ipak ne još. Prvo da nađem stan u gradu pa tek onda. :)

  15. НЕ ГОВОРИ ДА МЕ ВОЛИШ

  16. SasvimNebitna
    Kapiram da ću da popijem ban, i nema veze, ionako se ne bih logovala na sajt u narednim danima.. A neko mora ovo da kaže..

    Fendere, ti si dečko retardiran.

    Могу и ја да попијем бан, брига ме, али мислим да је ако је неко ретардиран овде на сајту то је свако ко мени каже да сам ретардиран. Јер да сте толико савршени не бисте толико лудели на моје постове. Нешто вас много погађа то што ја пишем. Можда ја пишем оно од чега бежите у стварном животу. А можда си се нашла увређена што сам писао о килажи. Како се не изнервира на провиронов пост него на мој? Како све ове надуване и надркане сероње не смарају, него ја? Није рођаци, него сте гомила самозваних кул ликова са Интернета који се продају своја просеравања као сленг. Свеједно, Небитна, испала си глупа.

  17. Небитна, испала си глупа.

    Чему вређање?

  18. Па рекла ми је да сам ретардиран. Кад ми неко каже да сам ретадиоран, нервира ме кад ми не објасни у чему је проблем. Нисам ретардиран, већ стојим иза тога да ме нервирају људи који имају вишак килограма, депресивни су због тога, а не труде се да било шта ураде по том питању.

    Имаш вишак килограма, а то те депримира - правац теретана, регулиши исхрану, истрпи да неко време не можеш да једеш слаткише и гицкалице, да мораш стално да будеш у покрету. И готово! Ја сам себе натерао да редовно вежбам, да регулишем исхрану и да смршам, нико ме није водио за руку.

  19. Нервира ме овај коментар..али полудео сам, кад неки никоговић остави коментар који нема везе са везом а гомила ботова својим плусићима прогура да тај крш од коментара буде најбоље оцењен!

    Да не постоји цензура, најебао бих му се мамице у коментару.

    http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=729178#k9968988

    О чему он???
    http://www.euroleague.net/competition/teams