Šta te nervira?

  1. to sto je orah narastao toliko da mi jebe wi fi. toliko da cu morati da antenu stavim na visu poziciju. a to je sex na kvadrat. ali, ipak cu morati jer ne otvara stranice, skoro pa nikako.

  2. Jel živiš u kući?

  3. Ako ti je ispred kuće, sjeci to. Ne valja orah ispred kuće. To ti je kao neko staro vjerovanje koje svi poštuju.

  4. ma ne moj orah. nego usput. pored mog prolazi ok. na ulici je ali ne ispred kuce. doduse, ima i jedan ispred kuce ali je potkesan skroz.

  5. Kad baba uleti ispred mene u redu za kasom u prodavnici i kaze radnici "Dajdera mi".

  6. e makaron, mislim da je ovo postala tvoja tema.
    čestitam :D

  7. Nemoj da me nerviras!!!! :D

  8. Aste neki sikirljivi i natakareni ljudi, popijte hladno pivo, biće bolje ;-)

  9. Ništa što m93 ne može rešiti.

  10. никад за 23 године нисам чуо да је неко у НСу рекао ''бас''

    A kako kažete vi u NS, "bus"?

  11. da se razumemo: pisem malim slovima, takodje osisanom latiniciom ali me nervira kad neko pise w. takodje stavljam znake interpunkcije odmah posle reci pa onda razmak. dakle, nervira me i kad neko stavi razmak pa zarez pa razmak pa onda dalje tekst. kao i kad zele da budu fini pa kazu hlebac. i kad stavljaju to nemo ha svuda. ja tako pricam kad se zajebavam. onda svakako pricam. a kad me ru ispravljaju, uh. kao i kad tako redovno govore i pisu. takodje i sh. pa napisi š. ili č. jebemmumater. nervira me. jbg. a nepisem velika slova jer me mrzi da stiskam shift.

  12. e da, i stavi te. razmak jebeni. jebo vas svemir.

  13. hahahaha, kralju. fejzbuklijasi pisu tako, jbg. srecom pa nisam tamo.

  14. seci taj orah dok korenje nije krenulo u kuću da ti probija. Mom komšiji podiglo parket, pa sam morao da ga sečem. On hteo da mu platim a pička zaboravila da mu je taj orah pravio takvu hladovinu da nije imao ni izolaciju ni klimu na kući!
    Nervira me taj komšija.

  15. Ne pišemo. To samo pišu klinkice mada su i one prestale da pišu. Još malo pa će nestati W.

  16. nisam mislio svi. ali samo odande dolazi to w jebeno. a sto se tice oraha, jbg nije ispred moje kuce nego 200m dalje vazdusnom linijom. ako se uopste ovo na mene odnosilo. jer, pisao sam kako me jebe oraJ.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.