Zasto sve sto ima potencijal mora da bude sjebano?

1. AJ da pitam ovde da ne spemujem druge teme.

Džimi, zaboravio si da odbanuješ Belog Loodog Znika. Banovan na deset dana pre više od mesec dana.

2. Džimi, zaboravio si da odbanuješ Belog Loodog Znika. Banovan na deset dana pre više od mesec dana.

Добро, толико је и заслужио. Чек, сад ћу да видим.

3. 'Ај вратите човеку стари профил.

Е сад, овај сајт можеш да посећујеш и не мораш. Можеш и да платиш ако 'оћеш додатно да се клатиш. И то је кул. Јбг, мора човек да заради кинту, опет кажем- разумем. И њему одговара гомила клинаца на сајту. Битан је квантитет, не квалитет. Јбг, нама то не одговара али тако је... да сам ја каизен, баталио бих сајт после 2 месеца. Или би набио ктитор налоге по 1000 кинти, * вам** свима. Или неко треће срање. Сајт је мач са две оштрице. Са друге стране, каизен је покренуо све ово али не би то било то без ових људи: http://vukajlija.com/recnik/autori?order=votes_sum+desc. Уф. Не могу даље, да се не понављам сто пута али све је то курац и нема смисла. Не знам ни шта сам хтео да кажем.

4. Džimi, zaboravio si da odbanuješ Belog Loodog Znika. Banovan na deset dana pre više od mesec dana

Kraljevski! :)

5. Odbanuj me, jer sam banovan za stalno bez ikakve potrebe.

6. Е да, малог крста више нема јер се Данкан вратио на сајт. Уср'о се човек, јбг.

7. Одбанован си. Али пази, ја одговарам за тебе. Нисам питао прста. Ако будеш направио неко срање, први ћу да те банујем, и то дефинитивно трајно.

Ај сад уживај.

Поздрав!

------------

ЕДИТ: Одбанован Jack Napier, пошто видех да је Бушидо опет банован.
    Не знам, радите шта хоћете, нећу да се мешам.

8. otkljucao, svidja mi se raygovor :)

bushido, stvarno mi nesto mnogo potenciras kako imas zivot i mnogo karas...
    nesto me mnogo podseca tvoje ponasanje ovde na:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Compensation_(psychology)

9. banovan bushido ponovo. ne moze ovako... dodjes, napravis buku, isprozivas sajt, pa da odbanovan budes.

sta sad, svako ko je trajno banovan da ovako dolazi.

10. ..ал сте га сад исцимали краљевски е :))))

11. Evo primera onog što sam napisao.

12. Банован је БЕЗ РАЗЛОГА. То што неки модови упадну у трип да су много луди и опасни па раде што хоће, не значи да је то и исправно. Тако да, не пије вам то воду. И ово - дођеш, направиш плагијат, покупиш гомилу плусева и глумиш лудило. А то као може, бато. Пих.

13. cega... mali prst ga je banovao, ne znam tacan razlog i trenutak, a on je poznat po ovakvim temama i ekcesima. mislim nije da je meni licno smetao, al bas se mnogo autora zalilo. bas.

jel ovako funkcionisu stvari... da oni koji su najbucniji budu odbanovani a drugi koji su se smirili i ponasaju se sad normalno ne? valjda bi trebalo da je obrnuto.

14. Pa Kelte banovan je isto kad i JTU - isto trajno. A JTU već preko pola godine slobodno postuje na forumu. Zašto?

I da, i JTU je otvarao duple.

15. Искулирајте се, попијте пиво... није ово Хаг.

16. Ma mene boli kurac da se nerviram, nego reko' da se ubacim. Nije malo okej.

17. a sto sam onda ja koi kurac bio banovan 8 meseci

18. Nisam upoznat sa autorom, ali ako kažeš da su se mnogi žalili, mislim da je i tebi išao na kurac. Verovatno.
    To je samo moje mišljenje, ništa više.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.