Sajtovi

1. nash sajt eksplicitan materijal, stalno se apgrejduje, Pandanija RuleZ

2. ahhahahahahahah caro de da se registrujem

3. L0L je admin, ja sam koautor, svaku prljavštinu koju želiš da ubacimo tamo frljni L0L-u ili meni na PVT, jbg mora da se poštuje L0L-ova odluka, on je tamo administrator :)))))

4. Caro, ovo je PANDASKI LOL!!!

5. jebiga gamby, admin nam se još uvek malo frlja sa pojmovima ali ide u kvalitetnom smeru... ipak, Vukajlija sa svoja tri dana nema imala tri defke a pandanija.com ima već 10ak u pripremi lololololo

TetraPandanski Lol!

6. Daj ubacite registraciju, ja ću odma da se registrujem.

7. Što bi admin L0L rekao: biće :)))

8. Duvajte ga obojica. :)

9. хахаха , људи направили фри сајт , курата панда је најјача....а ко је све тамо главни?Мислим људи са вуке....

10. L0L je admin :))) sve će dam nam napravi po našoj meri, samo polako dok savlada osnove Pandanisanja!

11. Ел се тешко прави веб страница?Ја ћу да покушам да направим неку бљувотину од сајта , само бљувотине и ништа више.... хахаахахах

12. Znači sve što oćete da PANDANIšete i serete, serite na delu PANADANIJA RuleZ

13. Najebo sam ti se na sajtu Dušane lolololo

14. http://lopovluk.webs.com/himna.htm

evo za sve ljubitelje vukajlije nabudzena verzija

15. ahahahahahhahah ovo treba da se uvede i na ovoj verziji

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.