Šta voziš?

1. tako da sad imam 3 bicikla, hteo sam da prodam ova dva, al sacekacu prolece, bar duplo skuplje cu tad da ih prodam :)

2. pokloni jedno groku, ali moraš staviti korpicu, jer mu treba dok isporučuje langoš po najlon pijaci

isus spašava one koji darivaju (groku)

3. sta je fora sa grokom? :)

4. nema fore, čovek pošteno zarađuje tako što razvozi langoš po najlon pijaci, ali vozi staru poniku i sad ima bušnu gumu.

daj čoveku novu bicikletu, učini dobro delo, za groka i langoš na najlonu.

5. ocu, samo nekako treba iz ciriha da dodje do groka.

6. Pa, lepo je vreme i postao bi poznat da je dovezes :)

Naslov u Blicu: Plemeniti Nislija iz Svajcarske dovezao bicikl iz Ciriha kako bi siroti prodavac na Najlon pijaci imao cime da razvozi langos

7. А шта га знам. Некакав бицикл.

8. Badvajzer - kakva slučajnost!

9. Jel se bicikla vozi ili jaše?

10. ladno nijesam postovao na ovoj temi. sedmicu evo dva mjeseca.

11. renault laguna 2003 karavan

12. И вози и јаше, хеххе, на неки начин.

13. Имам и Цитроен ИксСара, али слабо возим.

14. uz to dobro ide i ovo maestro, oženiš jednu tamo, dobiješ auto odma

https://i.ytimg.com/vi/hTqZ-8R1w_s/hqdefault.jpg

15. Pa da sam juce bio dovoljno zaludan i stavio 100 evra na brest nancy 2-1 i hampton&richmond oldam - 1-2, sad bih ga vec gledao na autoplacu

16. slaba ti ta nemačka kad jedini način da kupiš ciganjski san bemvea je preko kocke.

vrati se u srem, treba zemlje orati, i na leto bostana prodavati po selima

17. Vratio sam se ja ima 15 dana

18. jel ti se obradovao tvoj golf 4 što imaš kući?

19. Golf hladni german, nema emocija, ne zna se radovati!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.