Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
banovan si jer me kući čekaju filovane paprike :-)))))) (mljac)
Banovan si jer treba i nas da ponudiš! :))
Banovana si. Ciao!
Banovan si i ti od milošte :)
Banovana si zbog otvorenog iskazivanja naklonosti.
Banovan si jer je moja naklonost podarena svima ovde,na Vuki. :)
Banovana si zbog nepristrasnosti i nepravljenja razlike :)
Banovan si jer je lepota i uživancija razmišljati i živeti tako :)
Banovana si filozofe, jer je to istina :)))
Banovan si,muzičaru,jer se lepo razumemo :))
(A sećaš se početaka?) :))
Banovana si jer ces me podsetiti?
Banovan si jer si samo gunđao na igrama,spemovao kaladont,govorio kako te svi mrze...eee :)))
Banovana si jer ja to i sad radim. Osim ovog poslednjeg. To nisam nikad radio. I to nije spamovanje nego OBJASNJAVANJE :)
Banovan si jer jesi,rekao si "ovde me niko ne voli" ili tako slično nešto,mrzi me da tražim sad taj post..ne radiš to sad,Remo..:)
Banovana si jer ne verujem da sam rekao dok ne vidim (mozda u sali (losoj, cim nije shvacemo))
Banovan si jer sad to i nije važno :)
Banovana si jer mislis da nije vazno! :)
Banovan si jer se to zove selekcija negativnosti :)
Banovana si jer etikete nisu bitne :)
Банован си јер неке јесу. :)