Ma ne ja sam Džem.
Okej, samo da ne bude zabune. Dži mi je ortak, pa zato...
Jbte onaj pajvan je svima razdelio moju gudru, počeće da vam se priviđa i pokojni Sloba.
Ma jok, ne pasem ja. Sa Džijem imam korektan odnos već godinama. Usuđujem se reći da se baš gotivimo.
Svašta s tobom Ajzače...
Relax...
Ои!
Ti imas poseban termin kada si ovde... Jutarnji.:)
Тачно. И шта ти сестро тражиш у мом термину!?
Koliko je sati? Proslo pola dvanest, sad ja stupam na scenu.:)
Ма само сам се зезао :))) Сцена није иста са тобом и без тебе, чим ти крочиш на њу, постане некако, напорна! хахахаха
Ja cu da ti placem sad... (tako moj mladji brat,kad je bio mali:)
Samo da razbijem ovu sliku crno-belih avatara.
A sto?Ja volim kad se naredjamo svi crno-beli... Jos pre imali Pufna i Elektr.isto crne i onda kad krene,ne znas ko je ko.:)
Ja sljastim!
Нат сија у мраку :) Цакана аватар ти је супер... Али да мрачимо аватарима то стоји!
Pa jbg,meni je crna omiljena boja...a ko bi rekao,nisam darker,pesimista,emo i slice depresije.
Ниси?? До јаја.
Ma gde...bila sam u periodu kada sam bila u rok fazonu, sad vise ne potenciram lance i katance, al crnu i dalje volim.
Хот.
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Ma ne ja sam Džem.
Okej, samo da ne bude zabune. Dži mi je ortak, pa zato...
Jbte onaj pajvan je svima razdelio moju gudru, počeće da vam se priviđa i pokojni Sloba.
Ma jok, ne pasem ja. Sa Džijem imam korektan odnos već godinama. Usuđujem se reći da se baš gotivimo.
Svašta s tobom Ajzače...
Relax...
Ои!
Ti imas poseban termin kada si ovde...
Jutarnji.:)
Тачно. И шта ти сестро тражиш у мом термину!?
Koliko je sati?
Proslo pola dvanest, sad ja stupam na scenu.:)
Ма само сам се зезао :)))
Сцена није иста са тобом и без тебе, чим ти крочиш на њу, постане некако, напорна!
хахахаха
Ja cu da ti placem sad...
(tako moj mladji brat,kad je bio mali:)
Samo da razbijem ovu sliku crno-belih avatara.
A sto?Ja volim kad se naredjamo svi crno-beli...
Jos pre imali Pufna i Elektr.isto crne i onda kad krene,ne znas ko je ko.:)
Ja sljastim!
Нат сија у мраку :)
Цакана аватар ти је супер...
Али да мрачимо аватарима то стоји!
Pa jbg,meni je crna omiljena boja...a ko bi rekao,nisam darker,pesimista,emo i slice depresije.
Ниси?? До јаја.
Ma gde...bila sam u periodu kada sam bila u rok fazonu, sad vise ne potenciram lance i katance, al crnu i dalje volim.
Хот.