hahaha I ja tako... Primetila sam da uvek udaram kontru u odnosu na sagovornika, ali u smislu tezine price. Ako neko krene nesto ozbiljno i tesko, onda izgovaram neumesno cudne komentare ponekad... I obrnuto, Ponekad se pitam kako me prijatelji trpe. hahaha
Ја их не причам својим ближњима да их не оптерећујем, него налетим на неког непознатог па га смарам...
Овим путем се извињавам свима који су ималу несрећу да ме упознају на такав начин.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
.........
pa se umudris, udrvenis, pa malo malo... pocrvenis!
:)))
Кад сам стизао до тог дела увек сам био црвен ко паприка јер је симпатија слушала...
:))
Ni tada je nisam naucila kako treba, a ni sada. Znam je celu, ali pomesano!
Od onih rombova i piramida mi se i sada zavrti u glavi. hahaha
Ја сам увек био туњавко и неспретњак...
Синс та и та година хахах
Ja sam bila stidljiva, a i sada... Malo vise pricam, ali mi uvek treba vremena da se sto kazu "oslobodim". Uzas!
Ја немам средину, или сам ћутљив или причам о неким настраностима и тако... хахахаха
:)))
hahaha I ja tako... Primetila sam da uvek udaram kontru u odnosu na sagovornika, ali u smislu tezine price. Ako neko krene nesto ozbiljno i tesko, onda izgovaram neumesno cudne komentare ponekad... I obrnuto, Ponekad se pitam kako me prijatelji trpe. hahaha
Па трпе некако, сви ми трпимо.
Чудни коментари су незаменљиви!
Izbegavam da trpim, cudni komentari su moja odbrana!
Ja nikom ne govorim svoje teske price, jer ne umem i ne smem da ih izgovorim.
Ја их не причам својим ближњима да их не оптерећујем, него налетим на неког непознатог па га смарам...
Овим путем се извињавам свима који су ималу несрећу да ме упознају на такав начин.
Mene je nemoguce smoriti ukoliko vec nisam smorena, a onda i ne primecujem. :)))
Немој после да се жалиш хахахаха
Necu. Poznajem sebe, skoro pa prilicno. :))
Jesi li primetio nekada moju smorenost?
Није то смореност него глава у облацима, приметио сам је :)))
Neprestano! Mada se trudim da to smanjim... Ali ne umem! :)))
Па то је лепо, не треба то да мењаш...
Док се ти смислиш, бирај оружје!
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/eb/Candy_canes.png
Ovaj sareniji! Ima vise boje za skidanje!
Види се да си авантуриста!
Hahaha A do skoro sam mislila da nemam konkurenciju u pronicljivosti!
Видиш, никад се не зна!